Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ψυχο/περπατώ/θεραπεία

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Κίρλα Δανάη, Msc Κλινική Ψυχολόγος, υπεύθυνη Κέντρου Πρόληψης & Συμβουλευτικής/ Θεσσαλονίκης
Κίρλας Χρύσανθος, ορειβάτης- πεζοπόρος, υπεύθυνος καθοδήγησης

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής/ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδρομή στο βουνό για να γνωριστούμε καλύτερα!

Αγαπημένοι/-ες εκπαιδευόμενοι/-ες και εισηγητές/-τριες,
σας προσκαλούμε στην φθινοπωρινή εκδρομή μας με σκοπό να απολαύσουμε την φύση παρέα, να τα πούμε έξω από το εκπαιδευτικό πλαίσιο, αλλά και να μάθουμε πράγματα βιωματικά!

Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με τα οφέλη της άσκησης και της επαφής με το φυσικό στοιχείο, με την εσωτερική γαλήνη μέσω του διαλογισμού και του mindfulness (ενσυνειδητότητα) και με την πλευρά της κοινωνικοποίησης που περιλαμβάνει δράση και απόδραση. Κι όλα αυτά, ενώ απολαμβάνουμε την θέα της Θεσσαλονίκης από ψηλά, όλοι μαζί παρέα με το κολατσιό μας, τα παιδιά και τα σκυλιά μας και την καλή μας διάθεση!

Θα διανύσουμε μια απόσταση 6 χλμ. συνολικά σε σχετική ευθεία, 3 χλμ. δηλαδή από τις κεραίες του Χορτιάτη ως το Καταφύγιο Σ.Ε.Ο., όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το τσάι μας στο τζάκι και πίσω. Σε υψόμετρο 800μ.- 1000μ. θα χαρούμε μια ήρεμη διαδρομή μέσα σε οξιές, καστανιές, καρυδιές και κερασιές, θα μαζέψουμε καρπούς, θα αναπνεύσουμε καθαρό αέρα και θα βγάλουμε φωτογραφίες την υπέροχη θέα με τα φθινοπωρινά φύλλα που πέφτουν...

Όλοι εσείς οι τακτικοί/-ες του Κέντρου, μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, αλλά και τους επαγγελματίες που θαυμάσατε! Και όλοι οι υπόλοιποι, ελάτε να μας γνωρίσετε!

Σας περιμένουμε!
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής/ Θεσσαλονίκη

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Εκδρομή: περίπατος στο δάσος του Χορτιάτη/ στάση για πικνίκ/ θεραπευτικές ασκήσεις χαλάρωσης, συγκέντρωσης & σύνδεσης με το σώμα και το φυσικό τοπίο

Σε περίπτωση αντίξοων καιρικών συνθηκών, η εκδρομή θα αναβληθεί, αφού υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σημείο συνάντησης: αφετηρία αστικών λεωφορείων χωριό Χορτιάτη, πλατεία (μπορείτε να φτάσετε με γραμμή 57 ή 58 ως την διασταύρωση Χορτιάτη, η οποία έχει ανταπόκριση την γραμμή 61 ως το τέρμα)

Απαραίτητα: άνετα παπούτσια (κατά προτίμηση αθλητικά ή trekking) με κάλτσες, αδιάβροχο μπουφάν, καπέλο/ σκούφος, ομπρέλα, σνακ ενέργειας, παγούρι νερό, θετική ενέργεια!

Μπορείτε να φέρετε τα παιδιά & τα σκυλιά σας- είστε υπεύθυνοι για αυτά!

Κόστος Συμμετοχής

5€ 
Δωρεάν για παιδιά

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.