Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Βασικά Σχεδιαστικά Στιλ του Tattoo & Βασικές Αρχές Tattoo

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών ΟΡΝΕΡΑΚΗΣ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τέχνη & Πολιτισμός

Εισηγητής

Υπεύθυνος Καθηγητής: Ιωσήφ Φαντέλ

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο αποτελείται από Α’ και Β’ κύκλο (30 και 30 ώρες αντίστοιχα).

Το πρώτο σκέλος του σεμιναρίου απευθύνεται σε καλλιτέχνες γνώστες τον βασικών αρχών του σχεδίου και Photoshop που θέλουν να εργαστούν ή εργάζονται ως tattoo artist για να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα διαφορετικά στιλ σχεδίου tattoo που υπάρχουν.

Είναι μια αναφορά και ανάλυση σε 10 διαφορετικά στιλ έτσι ώστε να γνωρίζουν από το μηδέν πώς φτιάχνεται το κάθε ένα από αυτά.

Κάποια από τα σχεδιαστικά στιλ που θα αναλυθούν είναι : Realistic black and grey, old school - traditional, New school - Neo traditional, minimal, comic style κλπ.

(Η δημιουργία σχεδίου και η επεξεργασία του, γίνεται στο χέρι και όπου χρειάζεται και digital. Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο θα χρειαστούν κάποια βασικά εργαλεία γραφικής ύλης όπου θα δοθούν σε λίστας με την εγγραφή.)

Στο δεύτερο σκέλος του σεμιναρίου σκοπός του είναι μέσα σε δέκα μαθήματα τον τριών ωρών ο μαθητής να ξέρει να χρησιμοποιεί και να στήνει τα μηχανήματα, μέσα στο σεμινάριο θα γίνει πρακτική πάνω σε συνθετικό δέρμα, line art, γεμίσματα και σκίαση.

Πληροφορίες συμμετοχής

Περιορισμένος Αριθμός ατόμων/ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Κόστος Συμμετοχής

 300€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.