Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Wedding planning & destination weddings

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Education Wedding Professionals by Your Own Events
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Διακόσμηση

Εισηγητής

Πέννυ Ζάχου
Η Πέννυ Ζάχου σπούδασε διεθνείς και δημόσιες σχέσεις και από τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον τομέα των κοινωνικών εκδηλώσεων. Αφού μέσα από τη φοιτητική της αυτή ενασχόληση αντιλήφθηκε την αγάπη και το πάθος της για τον τομέα των εκδηλώσεων έστρεψε τις σπουδές της στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, διακόσμηση τοπίου και έπειτα στην Ανθοδετική τέχνη. Ακολούθησαν πολλά σεμινάρια εξειδίκευσης στις κοινωνικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εργάστηκε στα πιο γνωστά κτήματα και χώρους δεξιώσεων , σε πολύ γνωστά γραφεία wedding planning στην Ελλάδα και στο εξωτερικό , και δούλεψε με τους καλύτερους ανθοδέτες και στα πιο σύγχρονα εργαστήρια. Από το 2015 έχει τη δική της εταιρία event planning με σπουδαία ανοδική πορεία και ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο διακόσμησης , κατασκευών και λουλουδιών.

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε ανθρώπους που ξεκινούν δίκη τους επιχείρηση στο χώρο των ανθοστολισμών, διοργάνωση εκδηλώσεων, είδη γάμου βάπτισης , wedding planners. Που επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο των εκδηλώσεων, σε ερασιτέχνες, αλλά και επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Σκοπός

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η πλήρης ενημέρωση και εκ μάθηση όλων των λεπτομερειών μιας εκδήλωσης γάμου, από την σχεδίαση, στην οργάνωση και στην υλοποίηση αυτής.

Στόχος είναι έπειτα από το σεμινάριο όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν όλες τις γνώσεις για να αναλάβουν και να υλοποιήσουν μια κοινωνική εκδήλωση στην πόλη ή σε κάποιο νησί καθώς και να αναλάβουν γάμους από το εξωτερικό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες 

Λεπτομέρειες για όλα τα είδη γάμων, λεπτομέρειες και διαδικασίες για γάμους από το εξωτερικό, συγχρονισμός και τρόποι υλοποίησης γάμων, είδη και ύφος εκδηλώσεων, τάσεις και στυλ εκδηλώσεων, χρονοδιαγράμματα, κοστολόγια, δημιουργία mood board, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνίας κ.ά.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Μετά το πέρας του σεμιναρίου δίνεται βεβαίωση σπουδών και προώθηση βιογραφικού (για όσους ενδιαφέρονται).

Διάρκεια: 6 ωρών

Κόστος Συμμετοχής

 70€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.