Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Silver Services 40 ωρών με εξαιρετικές εργασιακές προοπτικές

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Γιώργος Λυκόπουλος, expert του κλάδου με πολυετή εμπειρία και εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών. Είναι ο άνθρωπος που έχει δημιουργήσει καινούργια standards στον κόσμο της εστίασης και φιλοξενίας καθοδηγούμενος από το πάθος και την αγάπη του για τον τομέα εξειδίκευσης του. Είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Chateau des services που ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση πάνω στο silver services και συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες yachting αλλά και πολυτελών βιλών. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πλήθος από μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους προσφέροντας υπηρεσίες silver service.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ένα Σεμιναριακό πρόγραμμα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα διοργανώνει η Εtoile για όσους επιδιώκουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών. Το Σεμινάριο ‘Silver Services‘ με εισηγητή τον διακεκριμένο silver services expert Γιώργο Λυκόπουλο έρχεται να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην εκπαίδευση των αυριανών επαγγελματιών στο χώρο της εστίασης και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο υψηλότερο επίπεδο φιλοξενίας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε πολυτελή ιδιωτικά καταλύματα, σκάφη, εστιατόρια, fine dining, κ.α.

Αναγνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα του 2020 οι απαιτήσεις στο τουριστικό γίγνεσθαι όλο και αυξάνονται ενώ επιτείνεται και η ανάγκη για προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, η Etoile σχεδίασε το Σεμιναριακό πρόγραμμα με στόχο να παρέχει την κατάλληλη και άριστου επιπέδου εκπαίδευση, δεξιότητες, γνώσεις, εμπειρία και πιστοποίηση με κύρος στους επαγγελματίες του αύριο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το Σεμινάριο αυτό εκτός από πηγή πολύτιμων γνώσεων μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές προοπτικές για άμεση εύρεση εργασίας στον χώρο του Silver Service, μέσα από το ήδη εγκατεστημένο δίκτυο συνεργασιών της Etoile και των εκπαιδευτών της.

Ποιοι οι κανόνες συμπεριφοράς και εμφάνισης σε ένα σκάφος, μία βίλα ή ένα πολυτελές εστιατόριο; Πώς στρώνουμε το τραπέζι για ένα επίσημο δείπνο; Ποιες οι διαδικασίες σέρβις και πώς πρέπει να είναι οι κινήσεις του προσωπικού σε ένα afternoon tea;Πως γίνεται το τέλειο Deparasage?

Τα ερωτήματα αυτά μαζί με άλλα έρχεται να απαντήσει ο Γιώργος Λυκόπουλος, expert του κλάδου με πολυετή εμπειρία και εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών.

Ύλη Σεμιναρίου
Silver Service: Κανόνες συμπεριφοράς, εμφάνιση και υγιεινή. To στρώσιμο του τραπεζιού: Πρωινό, γεύμα, επίσημο δείπνο. Οι διαδικασίες Service, deparage. Παρουσίαση, άνοιγμα, σέρβις κρασιού και σαμπάνιας. Τεχνικές Πωλήσεων και χαρακτηριστικά των λαών. Ανάλυση αδυναμιών και επίλυση προβλημάτων. Η ένταση στις κινήσεις. Έμφαση στην λεπτομέρεια. Πρακτική αξιολόγηση.

Πληροφορίες συμμετοχής

Σημειώνουμε ότι ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος (ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη κατάρτιση για τους εγγεγραμμένους) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος Συμμετοχής

1100€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.