Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional Diploma Games Programming

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Mediterranean Professional Studies
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:
- Απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, με πτυχίο στην Πληροφορική ή στις Θετικές Επιστήμες.
- Μη πτυχιούχους, κατόχους διπλωμάτων ΙΕΚ ή πιστοποιητικών επαγγελματικής εξειδίκευσης, ή επαγγελματίες με εργασιακή εμπειρία στην Πληροφορική/Games Development.
- Οι συμμετέχοντες απαιτείται να έχουν καλό υπόβαθρο στην Αγγλική Γλώσσα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το μοναδικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών για την Ανάπτυξη Παιχνιδιών (Games Development), στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα εξετάζει όλες τις σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού (C/C++, C#, Java, Python, PHP) και εστιάζει σε ειδικά μαθήματα, όπως η ανάπτυξη εφαρμογών και προγραμματισμού για κινητά, με τη χρήση των Microsoft WebMatrix, Microsoft Visual Studio και Android Studio. Επιπλέον, δίνει έμφαση σε ειδικά μαθήματα γραφικών εφαρμογών, όπως OpenGL και DirectX.

Οι φοιτητές μαθαίνουν πώς να δημιουργήσουν ρεαλιστικά περιβάλλοντα σε video games, σχεδιάζοντας πολύπλοκους και δυναμικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και αντικείμενα, με τη χρήση φυσικής και τεχνητής νοημοσύνης.

Τα μαθήματα συνδυάζουν θεωρητική και πρακτική εξάσκηση, χρησιμοποιώντας εργαλεία ανάπτυξης παιχνιδιών, όπως το Unity & το Unreal.

Τα Computer Games είναι παντού γύρω μας! Από τη μία, η παγκόσμια αγορά των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, μέχρι το τέλος του 2016, είχε φτάσει τα $91 δισ. Από την άλλη, η παγκόσμια αγορά εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας ενδέχεται να αυξηθεί μέχρι το 2020, κατά 270%, φτάνοντας δηλαδή, τα $189 δισ., με τα παιχνίδια να έχουν μερίδιο 55%. Συνεπώς, η ζήτηση από την αγορά εργασίας εξειδικευμένων προγραμματιστών παιχνιδιών και κινητών εφαρμογών, θα βαίνει διαρκώς αυξανόμενη.

Το Professional Diploma Games Programming είναι σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να σχεδιάζουν είτε παιχνίδια για εμπορικούς σκοπούς είτε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως για την εκπαίδευση, την επιστήμη, την υγεία, τα χρηματοοικονομικά, τη βιομηχανία κλπ.

Πρόκειται για ένα εργαστηριακό πρόγραμμα 300 ωρών, το οποίο ολοκληρώνεται σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα. Οι φοιτητές εξειδικεύονται στις νέες τεχνολογίες ανάπτυξης παιχνιδιών και γραφικών εφαρμογών και αποκτούν εις βάθος γνώση και κατανόηση. Στόχος του προγράμματος είναι η εμπλοκή των φοιτητών, ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν το δικό τους ολοκληρωμένο παιχνίδι.

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Μοναδικό στην Ελλάδα στο Games Development.
  • High Performance Computing (HPC) Labs.
  • Σύγχρονες Γλώσσες Προγραμματισμού (unity, unreal, openGL, DirectX).
  • Δημιουργία ολοκληρωμένου παιχνιδιού.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.