Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ελένη-Δέσποινα Κανάρη
Σπούδασε οικονομικά στην Ελβετία και εργάστηκε στην Αγγλία. Παρακολούθησε σεμινάρια κρασιού και γευσιγνωσίας και εργάστηκε σε μεγάλη εισαγωγική εταιρία οίνων και ποτών. Διετέλεσε διευθύντρια της πρώτης λέσχης κρασιού στην Ελλάδα “The Athenian Wine Club” και συντάκτρια της μηνιαίας εφημερίδας της λέσχης. Πήρε πτυχίο Chef από τη σχολή Μαγειρικής Τέχνης LE MONDE και στη συνέχεια παρακολούθησε έναν κύκλο σπουδών στη σχολή του Alain Ducasse στο Παρίσι. Εργάστηκε σε ένα μικρό boutique ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη και συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας διοργανώνοντας μικρά ή μεγαλύτερα γεύματα. Ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς με σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει διδάξει μαγειρική σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως εξωσχολικό θέμα, σε ομάδες εφήβων στο πρόγραμμα Ι.Β. καθώς και σε ομάδες ενηλίκων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η μαγειρική είναι τέχνη που έχει τις μεθόδους της και τον τρόπο της. Για να γίνει σωστά και να έχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να μάθει τα βασικά. Το εργαστήριο απευθύνεται σε όσους θέλουν τα κάνουν τα πρώτα βήματά τους στην κουζίνα και να μάθουν την τέχνη από την αρχή. Ξεκινώντας από τις βασικές παρασκευές, ζωμούς, σάλτσες, σούπες και ζύμες, προχωρούμε στο συνδυασμό τους με λαχανικά, ψάρι και κρέας για να απολαύσουμε στο τέλος ένα θαυμάσια μαγειρεμένο φαγητό. Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια: 6 Εβδομάδες

ΕΝΑΡΞΗ 28/2/2022, ΔΕΥΤΕΡΑ / 5:30-7:30 μ.μ.

Κόστος Συμμετοχής

170€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.