Περιγραφή σεμιναρίου
Καφές ! Μία καθημερινή ανάγκη…... Μία καθημερινή συνήθεια!!
Η εξέλιξη του ραγδαία! Όπως και το ΝΕΟ ταχύρρυθμο πρόγραμμα “BARISTA TRAINING” του ΚΔΒΜ2 ΔΕΛΤΑ που παρουσιάζει Νέες τεχνικές , Νέα προϊόντα & φέρνει το “3ο Κύμα Καφέ” σε ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα!
Διδακτικές Ενότητες Η Ιστορία του Καφέ από την Παραγωγή στο Καβούρδισμα Η μηχανή Αλέσματος - Η μηχανή Espresso / επίδειξη λειτουργίας, δοσολογίες Espresso / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Normale – Ristreto – Lungo - Doppio) Αφρόγαλα / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο) Cappuccino / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino) Freddo / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (Cappuccino – Latte – Double - Con Panna - Mochaccino) Καφές Φίλτρου / Επίδειξη και παραγωγή Προϊόντων (V60-Cold Brew) Nes / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο) Ελληνικός / Επίδειξη και παραγωγή (Μονός-Διπλός) Σοκολάτα / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστή, Κρύα) Τσάι / Επίδειξη και παραγωγή (Ζεστό, Κρύο) Σύστημα Λειτουργίας Bar Καθαριότητα Μηχανών / Χώρου / Εξαρτημάτων Παραγωγή προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος