Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Τουρισμός

Reception: Υπεύθυνος Υποδοχής

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Etoile ΚΔΒΜ
ΑΘΗΝΑ
11/12/2020
20 ώρες

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Είτε είσαι ήδη μέλος του προσωπικού σε κάποια ξενοδοχειακή μονάδα είτε χρειάζεσαι τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να ξεκινήσεις την καριέρα σου ως Υπεύθυνος Υποδοχής Ξενοδοχείου βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πρόκειται για ένα σχολαστικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σε ένα από τα πλέον δημοφιλή αντικείμενα του τουριστικού κλάδου, αυτό τουΥπεύθυνου Υποδοχής Ξενοδοχείου. Απαντώντας στην επιτακτική ανάγκη της αγοράς και διαπιστώνοντας την αυξημένη ζήτηση στελεχών στο τομέα αυτό, σχεδιάσαμε το Σεμινάριο Reception ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του αύριο να εμβαθύνουν στις αρμοδιότητες της θέσης και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες που με τη σειρά τους θα τους εξασφαλίσουν επιτυχία σε αυτό που κάνουν. Το Σεμινάριο ενδείκνυται και για όσους δεν έχουν πρότερη εμπειρία και θέλουν να απασχοληθούν στον κλάδο.

Τι θα γνωρίσουμε:

Ο Υπεύθυνος Υποδοχής ενός Ξενοδοχείου έχει την ευθύνη της επικοινωνίας με τους πελάτες, από την άφιξη μέχρι και την αναχώρησή τους. Συγκεκριμένα, εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες τουριστικού, πολιτιστικού και πρακτικού χαρακτήρα καθώς και για τις δυνατότητες ενασχόλησης με δραστηριότητες αναψυχής. Λαμβάνει μέτρα για την ασφάλεια των πελατών και των προσωπικών τους αντικειμένων. Διευκολύνει τις συναλλαγές τους σε συνάλλαγμα και την πρόσβαση τους στα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας (τηλέφωνο, παραδοσιακό ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ). Διαχειρίζεται τους φακέλους των πελατών και ενημερώνει τον κατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών για την έκδοση τιμολογίων. Λαμβάνει μέριμνα για την έκδοση του λογαριασμού σύμφωνα με τους συμφωνηθέντες όρους και συνθήκες. Συνεργάζεται με τα άλλα τμήματα της τουριστικής επιχείρησης και ενεργεί για την ανανέωση και την προμήθεια των αποθεμάτων σε προϊόντα υποδοχής και εξοπλισμού φιλοξενίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διεξαγωγή: Τετάρτη και Πέμπτη, 12.00- 17.00. 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 240€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας