Εισηγητής
Μαρία Γεωργαλά, Executive Chef Ομίλου τεσσάρων Ξενοδοχείων. Από την έναρξη της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στο Grand Resort Lagonissi έως σήμερα έχει πλούσια διδακτική δράση και πολυετή γαστρονομική εμπειρία ως Chef και Consultant Executive Chef, καθώς και ως ιδιοκτήτρια εστιατορίου. Κάτοχος πρώτου Πανελληνίου βραβείου μαγειρικής το 2004, σπούδασε μαγειρική Τέχνη με υποτροφία. Με θεσμική ευαισθησία για την προώθηση της Μαγειρικής τέχνης, είναι η Β΄ Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων.