Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ιαπωνική Κουζίνα

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Μαρία Γεωργαλά, Executive Chef Ομίλου τεσσάρων Ξενοδοχείων. Από την έναρξη της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας στο Grand Resort Lagonissi έως σήμερα έχει πλούσια διδακτική δράση και πολυετή γαστρονομική εμπειρία ως Chef και Consultant Executive Chef, καθώς και ως ιδιοκτήτρια εστιατορίου. Κάτοχος πρώτου Πανελληνίου βραβείου μαγειρικής το 2004, σπούδασε μαγειρική Τέχνη με υποτροφία. Με θεσμική ευαισθησία για την προώθηση της Μαγειρικής τέχνης, είναι η Β΄ Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Από το παραδοσιακό στο μοντέρνο, από το γρήγορο στο αργό και από την υψηλή γαστρονομία στο street food, η ιαπωνική κουζίνα περιέχει ποικιλία και πρωτίστως μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν διάσημη παγκοσμίως: έμφαση στην αισθητική του πιάτου, στους κανόνες, στο χρώμα στο σχήμα, στην υγιεινή διατροφή, στην τελετουργία, την απλότητα και στην ακρίβεια.

Ακριβώς για αυτές τις ιδιαιτερότητες οι Japanese Chef είναι περιζήτητοι και η γνώση σχετικά με την τέχνη της Ιαπωνικής κουζίνας μεγάλο πλεονέκτημα στο χώρο της γαστρονομίας. Στο Σεμινάριο για την Ιαπωνική Κουζίνα που διοργανώνει η Etoile, θα παρουσιαστούν παραδοσιακές αλλά και εξευρωπαϊσμένες συνταγές με έμφαση στο sushi. Με την καθοδήγηση της Executive Chef Μαρίας Γεωργαλά, οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν στους τρόπους φιλεταρίσματος σολομού και τόνου, στην παρασκευή miso soup, Sushi (Maki, Uramaki, Nigiri), Oshi sushi ή Oshizushi (Παραδοσιακό σούσι με ειδικό ξύλινο καλούπι πίεσης), Pan fried Dumplings Gyoza.

Κόστος Συμμετοχής

 80€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.