Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Το σεμινάριο πούρα και κρασί σας καλωσορίζει στον κόσμο της ποιότητας, εκεί όπου οι γεύσεις και οι εμπειρίες είναι μοναδικές.
Θεματικές Ενότητες : 1. Εισαγωγή στα πούρα. 2. Μεγέθη και σχήματα πούρων. 3. Τύποι καπνού και περιοχές καλλιέργειας καπνού. 4. Μέθοδοι παρασκευής πούρων. 5. Κοπή, άναμα και κάπνισμα πούρου. 6. Service πούρων σε πελάτες. 7. Αρώματα πούρων. 8. Συνδυασμός πούρων με κρασί, μπύρα και αλκοολούχα ποτά. 9. Γνωριμία με τις Ελληνικές ποικιλίες από την Αρχαία Ελλάδα έως σήμερα. 10. Γνωριμία με τις Διεθνείς ποικιλίες. 11. Λευκή οινοποίηση. 12. Ροζέ και κόκκινη οινοποίηση. 13. Ωρίμανση και παλαίωση κρασιών. 14. Συνθήκες συντήρησης και φύλαξης κρασιών. 15. Συνδυασμοί φαγητού και κρασιού. 16. Δημιουργία λίστας κρασιών βάση του χώρου εστίασης. 17. Service κρασιών σε πελάτες.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Γούτα (6ος όροφος)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος