Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

60 hours bakery skills masterclass

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ιωάννης Αθανασόπουλος, Pastry & Bakery Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς και μάγειρες.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαστηριακό σεμινάριο αρτοποιίας, 8 ενοτήτων, όπου οι συμμετέχοντες θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της αρτοποιητικής τέχνης

Θεματικές Ενότητες:
* Εισαγωγή στη διαχείριση και τις τεχνικές των πρώτων υλών αρτοποίησης.
* Τεχνικές ζυμώματος με φυσικά προζύμια και συνταγές για ψωμιά αργής ωρίμανσης.
* Αρτοσκευάσματα γλυκά και αλμυρά για βιτρίνα αρτοποιείου και μπουφέ ξενοδοχείου.
* Τάρτες αλμυρές και γλυκές, ιδέες και συνταγές για όλες τις ώρες της ημέρας.
* Τεχνικές φυλλοποίησης - Παραγωγής ζύμης σφολιάτας και ζύμης κρουασάν
* Αρτοσκευάσματα για πρωινά και coffee break, doughnut, berliner, danish, brioche, cinnamon rolls, τσουρέκι γεμιστό κ.α.
* Ψωμιά από διάφορες χώρες του κόσμου, Naan bread, Lebanese bread, bagel, pretzel κ.α.
* Ψωμιά για σάντουιτς, συνταγές για τις γεμίσεις και food styling.
* Συνταγές και παραγωγή ζύμης pizza, calzone, focaccia, πενιρλι, hachapuri. Προτάσεις για δελεαστικό μενού αρτοποιίας

Δυνατά σημεία:
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σεμινάριο μετεκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη πρακτική γνώση για το σύνολο της αρτοποιίας.

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.