Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

60 hours bakery skills masterclass

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ιωάννης Αθανασόπουλος, Pastry & Bakery Chef

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε σπουδαστές και επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς και μάγειρες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαστηριακό σεμινάριο αρτοποιίας, 8 ενοτήτων, όπου οι συμμετέχοντες θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της αρτοποιητικής τέχνης

Θεματικές Ενότητες:
* Εισαγωγή στη διαχείριση και τις τεχνικές των πρώτων υλών αρτοποίησης.
* Τεχνικές ζυμώματος με φυσικά προζύμια και συνταγές για ψωμιά αργής ωρίμανσης.
* Αρτοσκευάσματα γλυκά και αλμυρά για βιτρίνα αρτοποιείου και μπουφέ ξενοδοχείου.
* Τάρτες αλμυρές και γλυκές, ιδέες και συνταγές για όλες τις ώρες της ημέρας.
* Τεχνικές φυλλοποίησης - Παραγωγής ζύμης σφολιάτας και ζύμης κρουασάν
* Αρτοσκευάσματα για πρωινά και coffee break, doughnut, berliner, danish, brioche, cinnamon rolls, τσουρέκι γεμιστό κ.α.
* Ψωμιά από διάφορες χώρες του κόσμου, Naan bread, Lebanese bread, bagel, pretzel κ.α.
* Ψωμιά για σάντουιτς, συνταγές για τις γεμίσεις και food styling.
* Συνταγές και παραγωγή ζύμης pizza, calzone, focaccia, πενιρλι, hachapuri. Προτάσεις για δελεαστικό μενού αρτοποιίας

Δυνατά σημεία:
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σεμινάριο μετεκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη πρακτική γνώση για το σύνολο της αρτοποιίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας