Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργαστηριακό σεμινάριο αρτοποιίας, 8 ενοτήτων, όπου οι συμμετέχοντες θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της αρτοποιητικής τέχνης Θεματικές Ενότητες: * Εισαγωγή στη διαχείριση και τις τεχνικές των πρώτων υλών αρτοποίησης. * Τεχνικές ζυμώματος με φυσικά προζύμια και συνταγές για ψωμιά αργής ωρίμανσης. * Αρτοσκευάσματα γλυκά και αλμυρά για βιτρίνα αρτοποιείου και μπουφέ ξενοδοχείου. * Τάρτες αλμυρές και γλυκές, ιδέες και συνταγές για όλες τις ώρες της ημέρας. * Τεχνικές φυλλοποίησης - Παραγωγής ζύμης σφολιάτας και ζύμης κρουασάν * Αρτοσκευάσματα για πρωινά και coffee break, doughnut, berliner, danish, brioche, cinnamon rolls, τσουρέκι γεμιστό κ.α. * Ψωμιά από διάφορες χώρες του κόσμου, Naan bread, Lebanese bread, bagel, pretzel κ.α. * Ψωμιά για σάντουιτς, συνταγές για τις γεμίσεις και food styling. * Συνταγές και παραγωγή ζύμης pizza, calzone, focaccia, πενιρλι, hachapuri. Προτάσεις για δελεαστικό μενού αρτοποιίας
Δυνατά σημεία: Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σεμινάριο μετεκπαίδευσης, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη πρακτική γνώση για το σύνολο της αρτοποιίας.
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Κορτσινίδης
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος