Κατηγορία:
Πληροφορική, Social Media & Internet Marketing

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Digital Marketing

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Πληροφορική, Social Media & Internet Marketing

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Χατζηιωάννου Γιώργος
Εισηγητής Digital Marketing, πιστοποιημένος σε Google Analytics, Google AdWords Professional καθώς και Ρrofessional Internet Marketer από Web Ceo University. Με πολυετή εργασιακή εμπειρία στον προγραμματισμό ιστοσελίδων και σχεδιασμό online στρατηγικής για την προώθηση μεγάλων και μικρομεσαίων εταιριών.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε Web Designers, Developers, διαχειριστές Ιστοσελίδων, σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παρακολούθηση,ανάλυση και προώθηση του ιστότοπου της εταιρίας τους, σε στελέχη του τμήματος πωλήσεων επιχειρήσεων αλλά και σε μεμονωμένους χρήστες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης.

ΣΚΟΠΟΣ

 Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει γίνει μια εισαγωγή στις τεχνολογίες και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, να γνωρίσετε εργαλεία και τεχνολογίες που βασίζονται σε αυτή τη τεχνολογία καθώς και να δείτε πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο χώρο του Digital Marketing.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 Artificial Intelligence
Στο σεμινάριο θα απαντήσουμε ερωτήματα όπως.

Τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη;
Πού την συναντάμε και πως επηρεάζει την καθημερινότητας μας;
Θα παρουσιαστούν εφαρμογές και εργαλεία που χρησιμοποιούν αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης στις οποίες έχει πλέον πρόσβαση το ευρύ κοινό και θα δούμε και πως οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης επηρεάζουν το χώρο της διαφήμισης και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Το υλικό δίνεται μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, στην οποία ο σπουδαστής αποκτά ατομικούς κωδικούς, με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας