Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο Digital Marketing

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Χατζηιωάννου Γιώργος
Εισηγητής Digital Marketing, πιστοποιημένος σε Google Analytics, Google AdWords Professional καθώς και Ρrofessional Internet Marketer από Web Ceo University. Με πολυετή εργασιακή εμπειρία στον προγραμματισμό ιστοσελίδων και σχεδιασμό online στρατηγικής για την προώθηση μεγάλων και μικρομεσαίων εταιριών.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε Web Designers, Developers, διαχειριστές Ιστοσελίδων, σε στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παρακολούθηση,ανάλυση και προώθηση του ιστότοπου της εταιρίας τους, σε στελέχη του τμήματος πωλήσεων επιχειρήσεων αλλά και σε μεμονωμένους χρήστες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης.

Σκοπός

 Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνει γίνει μια εισαγωγή στις τεχνολογίες και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, να γνωρίσετε εργαλεία και τεχνολογίες που βασίζονται σε αυτή τη τεχνολογία καθώς και να δείτε πως μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο χώρο του Digital Marketing.

Περιγραφή σεμιναρίου

 Artificial Intelligence
Στο σεμινάριο θα απαντήσουμε ερωτήματα όπως.

Τι είναι η τεχνητή νοημοσύνη;
Πού την συναντάμε και πως επηρεάζει την καθημερινότητας μας;
Θα παρουσιαστούν εφαρμογές και εργαλεία που χρησιμοποιούν αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης στις οποίες έχει πλέον πρόσβαση το ευρύ κοινό και θα δούμε και πως οι αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης επηρεάζουν το χώρο της διαφήμισης και του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Το υλικό δίνεται μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας, στην οποία ο σπουδαστής αποκτά ατομικούς κωδικούς, με την ολοκλήρωση της εγγραφής του.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.