Κατηγορία:
Ψυχολογία, Παιδική & Εφηβική Ψυχολογία / Σχολή Γονέων

Θυμός & Επιθετικότητα των Παιδιών: Πώς τα Διαχειρίζομαι;

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Ψυχολογία, Παιδική & Εφηβική Ψυχολογία / Σχολή Γονέων

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Λιώτη Νίκη, Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Η Νίκη Λιώτη γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Έχει εξειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή και ασχολείται με θέματα αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης, προγεννητικής φροντίδας και συμβουλευτικής γονέων. Ολοκλήρωσε το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές συνεδρίες με παιδιά, εφήβους και ενήλικες ιδιωτικά στο γραφείο της, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ή μέσω skype για ανθρώπους που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης ή αδυνατούν να μετακινηθούν.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και σε εκπαιδευτικούς και παιδοψυχολόγους.

ΣΚΟΠΟΣ

Στόχοι του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του συναισθήματος του θυμού και της επιθετικής συμπεριφοράς των παιδιών από την πλευρά των γονέων, αλλά και η εξοικείωση με τεχνικές και τρόπους επικοινωνίας που θα συμβάλουν στην υγιή και εποικοδομητική αντιμετώπιση του θυμού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

«Ποια είναι τα μηνύματα που κρύβει ο θυμός και η επιθετική συμπεριφορά των παιδιών;» «Ποιες είναι οι ανάγκες που βιώνει ένα ‘θυμωμένο’ παιδί;» «Με ποιους τρόπους μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί που θυμώνει ή αντιδρά με επιθετικό τρόπο;» «Τι συμβαίνει όταν οι γονείς είναι θυμωμένοι;»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ολιγομελή τμήματα
Βιωματικός χαρακτήρας εισήγησης
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής & υλικού/ σημειώσεων
 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

25 ευρώ
(20 ευρώ για ανέργους, φοιτητές & ΑΜΕΑ)

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας