Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ενθαρρύνοντας τα Παιδιά μας (Αυτοεκτίμηση - Αυτοπεποίθηση)

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Λιώτη Νίκη,
Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Η Νίκη Λιώτη γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου. Έχει εξειδικευτεί στην Ειδική Αγωγή και ασχολείται με θέματα αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης, προγεννητικής φροντίδας και συμβουλευτικής γονέων. Ολοκλήρωσε το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Θεσσαλονίκης. Πραγματοποιεί ατομικές και ομαδικές συνεδρίες με παιδιά, εφήβους και ενήλικες ιδιωτικά στο γραφείο της, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ή μέσω skype για ανθρώπους που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης ή αδυνατούν να μετακινηθούν.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε γονείς παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, αλλά και σε εκπαιδευτικούς και παιδοψυχολόγους.

Σκοπός

Στόχος του σεμιναρίου είναι η κατανόηση των λόγων για τους οποίους ένα παιδί μπορεί να έχει χαμηλή ή υψηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, αλλά και η εξοικείωση με τεχνικές που θα ενδυναμώσουν τα παιδιά, έτσι ώστε να πιστεύουν στον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Πώς αναπτύσσεται η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση μέσα στην οικογένεια; Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα ‘αόρατα’ παιδιά; Ποια είναι η γλώσσα της αποδοχής και της ενθάρρυνσης; Με ποιους τρόπους μπορούμε να βοηθήσουμε πρακτικά τα παιδιά μας να χτίσουν μία θετική και ενδυναμωμένη αυτοεικόνα;

Πληροφορίες συμμετοχής

Ολιγομελή τμήματα
Βιωματικός χαρακτήρας εισήγησης
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής & υλικού/ σημειώσεων

Κόστος Συμμετοχής

25 ευρώ
(20 ευρώ για ανέργους, φοιτητές & ΑΜΕΑ)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.