Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σοκολάτα & Εστιατορικό Επιδόρπιο

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

 Θεματικές Ενότητες :

  • Τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας
  • Σοκολατάκι: Συνταγή & Εκτέλεση
  • Φιλοσοφία Εστιατορικού επιδορπίου
  • Διακοσμητική σοκολάτας
  • Τεχνικές στησίματος και παρουσίασης γλυκού σε πιάτο

Πληροφορίες συμμετοχής

Για Λάρισα καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Θάνος Καλογιάννης

Για Πειραιά καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Τσαγκαδόπουλος 

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.