Κατηγορία:
Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

Σοκολάτα & Εστιατορικό Επιδόρπιο

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Τουρισμός / Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 Θεματικές Ενότητες :

  • Τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας
  • Σοκολατάκι: Συνταγή & Εκτέλεση
  • Φιλοσοφία Εστιατορικού επιδορπίου
  • Διακοσμητική σοκολάτας
  • Τεχνικές στησίματος και παρουσίασης γλυκού σε πιάτο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για Λάρισα καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Θάνος Καλογιάννης

Για Πειραιά καλέστε στο 210 4170270, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: κ. Τσαγκαδόπουλος 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας