Κατηγορία:
Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή

Προσέγγιση χρόνων στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας: Χρήση και σχηματισμός (εργαλεία και τεχνικές, βασιζόμενα στη μέθοδο «Letters»)

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Ευρυμάθεια

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Αντώνιος Γατσωτής,
Ειδικός παιδαγωγός Αγγλικής ως ξένη γλώσσα, Υπεύθυνος και δημιουργός του προγράμματος "Letters" Επιστημονικός Υπεύθυνος Κέντρου Ειδικής Αγωγής στη ξένη γλώσσα" Acg Letters " Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Liverpool John Moores University. Παρακολούθησε το μονοετές πρόγραμμα ειδίκευσης στην ειδική αγωγή του Παιδαγωγικού τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με το εργαστήριο της Ομάδας Ψυχοφυσιολογίας και μελέτης του ΤΕΑΠΑΙΔ όπου ξεκίνησε τη μελέτη και οργάνωση του προγράμματος ειδικής αγωγής στην ξενόγλωσση τάξη. Συνεργάζεται μέχρι σήμερα με φορείς ειδικής διαπαιδαγώγησης αλλά και τυπικής διδασκαλίας (κέντρα ξενόγλωσσης εκπαίδευσης) στον τομέα της παρέμβασης και της διαφοροποιημένης διδασκαλίας σε παιδιά με διαγνωσμένες μαθησιακές δυσκολίες, με σκοπό την αποκατάσταση και επανένταξή τους αργότερα σε περιβάλλον τυπικής διδασκαλίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς αγγλικής ως ξένης γλώσσας και κυρίως σε αυτούς που απευθύνονται σε μαθητές της ειδικής αγωγής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η διδασκαλία των χρόνων είναι ένας από τους πιο δύσκολους τομείς μιας ξένης γλώσσας ειδικά για τους μαθητές με μαθησιακές δυκολίες. Ο εκπαιδευτικός είναι σημαντικό να αφουγκραστεί τις ανάγκες του μαθητή και να προσαρμόζει κάθε φορά τον τρόπο διδασκαλίας του σύμφωνα με τις αναγκες του αντικειμένου της μάθησης.Στόχος του 2ωρου αυτού σεμιναρίου είναι η παρουσίαση της φιλοσοφίας της μεθόδου Letters αναφορικά με την διδασκαλία των χρόνων μέσα από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα στρατηγικών αλλά και πληθώρα παραδειγμάτων και πραγματικών περιπτώσεων (case studies).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα δοθούν σημειώσεις και βιβλιογραφία
Στο κόστος του σεμιναρίου περιλαμβάνονται:
• Folder με το υλικό του σεμιναρίου
• Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου
• Καφές στα διαλείμματα

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής έως Παρασκευή 3 Mαΐου 2019!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

25€

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας