Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Συνταγές: «Αβγά μάτια» με στάκα και τρούφα με πίκλες από καμένο κουνουπίδι Μιλφέιγ με καπνιστό «ταραμά» από σκουμπρί Αρνί με «κανελόνι» μελιτζάνας
Τεχνικές: Κάπνισμα Sous - vide Γαλακτοματοποίηση Μαρινάρισμα (μέσο ώσμωσης) Αποξήρανση Ζωμός (fond στα 15psi)
Πληροφορίες συμμετοχής
Για Αθήνα καλέστε στο 210 8834017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Π. Κορτσινίδης, 5ος όροφος
Για Λάρισα καλέστε στο 2410 660 400, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κ. Θάνος Καλογιάννης
Για Ηράκλειο Κρήτης καλέστε στο 2810300900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Συμμετοχές κ. Γιώργος Τριανταφύλλου (4ος όροφος)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος