Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Diploma in Web Design & Development

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πληροφορική

Εισηγητής

Ο Γιώργος Κουράκος, είναι ιδρυτής της Startup εταιρίας KMS Productions που ασχολείται με κάθε τομέα της Ψηφιακής Διασκέδασης και Τεχνολογίας. Ως κάτοχος προπτυχιακών σπουδών στο τομέα της Πληροφορικής και αντίστοιχα μεταπτυχιακών στο τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, χρησιμοποιεί τις γνώσεις του αλλά και την εμπειρία του στην δημιουργία μίας ενωμένης κοινότητας που δεν θα έχει εθνικά όρια. Στόχος του είναι η ενημέρωση, εκπαίδευση αλλά και σωστή – εποικοδομητική ψυχαγωγία χρησιμοποιώντας τα τελευταία μέσα της Τεχνολογίας.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ ή ΑΕΙ, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από τον προγραμματισμό και την όλη διαδικασία πίσω από την κατασκευή ιστοσελίδων.

Σκοπός

Ο βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι σε άμεση επαφή με άτομα της βιομηχανίας, ώστε να μην λάβουν απλά στείρα, θεωρητική γνώση γύρω από την σχεδίαση και την ανάπτυξη ιστοσελίδων αλλά να μπορέσουν να έχουν πρόσβαση σε πρακτικές γνώσεις, οι οποίες απαιτούνται στον επαγγελματικό χώρο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν πολύ γρήγορα να φτάσουν σε ένα επίπεδο το οποίο θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακόμη και να δημιουργήσουν την δική τους εταιρία εκ του μηδενός.

Σκοπός είναι να εξετάσουν οι ενδιαφερόμενοι τις προοπτικές που έχει η ενασχόληση με τη δημιουργία ιστοσελίδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θα εξεταστούν όλα τα τελευταία CMS (Content Management Systems) σε βάθος ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να επιλέξει αυτό που ανταποκρίνεται ακριβώς στις ανάγκες του ή στις ανάγκες του εργοδότη του.

Μέσω του σεμιναρίου, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες τάσεις και απαιτήσεις της βιομηχανίας, καθώς και για τις καλύτερες πρακτικές που μπορούν οι ίδιοι να ακολουθήσουν ώστε να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητά τους αλλά και τις πιθανότητες πρόσληψής τους.

1Η ΕΝΟΤΗΤΑ

  • CMS Presentation. Παρουσίαση και εισαγωγή σε όλα τα CMS που επικρατούν στην αγορά αυτή την στιγμή (WordPress, Drupal, Joomla). 8 ώρες
  • HTML: η κύρια γλώσσα σήμανσης για τις ιστοσελίδες. 10 ώρες
  • CSS: για τον έλεγχο της εμφάνισης ενός εγγράφου που γράφτηκε σε HTML, για έλεγχο της εμφάνισης & του στυλ μιας ιστοσελίδας, με περισσότερες δυνατότητες από HTML. Για μια όμορφη και καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα η χρήση της CSS κρίνεται ως απαραίτητη. 8 ώρες
  • JavaScript: έχει σαν σκοπό την παραγωγή δυναμικού περιεχομένου και την εκτέλεση κώδικα στην πλευρά του πελάτη (client-side) σε ιστοσελίδες. 10 ώρες
  • PHP: για να έχει η ιστοσελίδα ¨δυναμικό¨ περιεχόμενο. 10 ώρες

2Η ΕΝΟΤΗΤΑ

  • MySQL: είναι δημοφιλής βάση δεδομένων για διαδικτυακά προγράμματα και ιστοσελίδες.
  • Το πρόγραμμα τρέχει έναν εξυπηρετητή (server) παρέχοντας πρόσβαση πολλών χρηστών σε ένα σύνολο βάσεων δεδομένων. 10 ώρες
  • Joomla: είναι ένα CMS (Content Management Systems) ελεύθερο και ανοικτού κώδικα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση περιεχομένου στο παγκόσμιο ιστό. Είναι γραμμένο σε PHP και αποθηκεύει τα δεδομένα του στη βάση MySQL. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι οι σελίδες που εμφανίζει είναι ¨δυναμικές¨, δηλαδή δημιουργούνται την στιγμή που ζητούνται. 10 ώρες
  • WordPress: επίσης ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό. Μεγάλο πλεονέκτημα η ευκολία που παρέχει στους χρήστες του, να μπορούν να αλλάζουν τη θέση διαφόρων στοιχείων του γραφικού περιβάλλοντος. 10 ώρες
  • e-Commerce / e-shop: δημιούργησε εύκολα ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα! 10 ώρες
  • Hosting / cPanel. Πως μεταφέρουμε εύκολα το site μας σε κάποιον διακομιστή και γνωριμία με το περιβάλλον διαχείρισης server cPanel. 4 ώρες

Πληροφορίες συμμετοχής

Το Diploma είναι πιστοποιημένο από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/κης με το Σήμα Ποιότητας Εκπαίδευσης QUALITY TRAINING LABEL Επιπέδου ADVANCE με κωδικό QTL-CERT-008-.

Το Diploma in Digital Marketing μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24% για στελέχη που θα το παρακολουθήσουν μέσω της εταιρείας τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ

  • Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού με ατομικούς κωδικούς στην ηλεκτρονική μας πλατφόρμα
  • Ηλεκτρονικές Σημειώσεις
  • Υποστηρικτικό υλικό ανά μάθημα (video – case studies – βιβλιογραφία κλπ)
  • Δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τον εισηγητή για την επίλυση αποριών
  • e- εξετάσεις & αξιολόγηση επίδοσης
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ2 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε :

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας - Λ.Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού - Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων.
  • E-learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω των υπερσύγχρονων πλατφορμών του IST College.
  • Mixed : Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.