Σεμινάριο σε αίθουσα:
Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη

Διαχείριση Θυμού

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Ψυχολογία, Προσωπική Ανάπτυξη

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Πέγκυ Καραγιάννη, Ψυχολόγος, ΜSc Ενταξιακή και Ειδική Αγωγή
Η Καραγιάννη Δέσποινα είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης από το Πανεπιστήμιου του Εδιμβούργου με τίτλο "MSc Inclusive and Special Education". Έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια σε Κέντρα δια Βίου Μάθησης και Σχολές Γονέων, όπως επίσης και επιστημονική συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην Ελληνική Αστυνομία, σε φορείς με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, με άτομα με αναπηρίες, με πρόσφυγες και με ψυχιατρικούς ασθενείς. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγελματικού/ ακαδημαϊκού υπόβαθρου, καθώς η διαχείριση του θυμού αφορά το σύνολο του πληθυσμού.

ΣΚΟΠΟΣ

Ο στόχος του συγκεκριμένου σεμιναρίου είναι η κατανόηση των αιτιών που μας οδηγούν να θυμώσουμε και η εκμάθηση των τεχνικών ως προς τη διαχείριση και εξωτερίκευση του.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Ο θυμός είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα και χρειάζεται να τον εκφράζουμε. Ωστόσο, έχει μεγάλη σημασία τόσο για την ψυχική μας υγεία, όσο και για τις σχέσεις μας με τους γύρω μας, να τον διαχειριζόμαστε σωστά. Αν δεν μάθουμε την τέχνη της διαχείρισης του θυμού θα συνεχίσουμε να βλάπτουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους. Οι δεξιότητες και οι κατευθυντήριες που θα δοθούν σε αυτό το εργαστήριο θα σας δείξουν τον δρόμο για την σωστή διαχείριση του θυμού. Το εργαστήριο θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη σχέση με τον εαυτό σας και με το περιβάλλον σας καθώς θα ανακαλύψετε το δικό σας τρόπο διαχείρισης και την καλύτερη έκφραση των συναισθημάτων σας.

Οι θεματικές που θα καλυφθούν:
1. Κατανόηση του θυμού
2. Εξερευνώντας τις βασικές αιτίες του θυμού
3. Η θετική πλευρά του θυμού
4. Δεξιότητες διαχείρισης και εξωτερίκευσης των συναισθημάτων μας με άξονα το θυμό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ολιγομελή τμήματα
Βιωματικός χαρακτήρας εισήγησης
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής & υλικού/ σημειώσεων

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

35€
30€(για ανέργους, φοιτητές & ΑΜΕΑ)

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας