Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Personal Branding: Η Τέχνη του να Παρουσιάζεις τον Εαυτό σου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Πέτρος Κεχαγιάς, MSc Νευροψυχολόγος, Συστημικός & Solution-Focused Ψυχοθεραπευτής, Εργασιακός Ψυχολόγος.
Ο Πέτρος Κεχαγιάς είναι Ψυχολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Γνωστική Ψυχολογία και τη Νευροψυχολογία και εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή πάνω στην Κατάθλιψη της τρίτης ηλικίας και την επίδρασή της στις εκτελεστικές λειτουργίες των ασθενών, στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., ενώ παράλληλα διατελεί ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής Α.Π.Θ., στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου. Παρέχει συνεδρίες Συστημικής Ψυχοθεραπείας και Θεραπείας Εστιασμένης στις Λύσεις σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες, αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες και είναι εισηγητής σε εκπαιδευτικά σεμινάρια Ψυχολογίας. Είναι εργασιακός ψυχολόγος και παρέχει αξιολόγηση, συμβουλευτική και καθοδήγηση σε θέματα που αφορούν στη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού, σε άτομα και επιχειρήσεις, σε συνεργασία με διεθνή εταιρία αναζήτησης και ανάπτυξης προσωπικού.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν εργασία, σε εργαζομένους που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους, σε όσους ασχολούνται με την επικοινωνία, το marketing, τη συμβουλευτική, το ανθρώπινο δυναμικό, την παροχή υπηρεσιών και το γενικό κοινό.

Σκοπός

Οι στόχοι του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της σύγχρονης τεχνικής του Personal Branding και του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει στη διεκδίκηση μίας θέσης εργασίας και στις καθημερινές κοινωνικές επαφές. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, συζητήσεις βίντεο και παραδείγματα θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εντοπίσουν τα στοιχεία του εαυτού τους που επιθυμούν να προωθήσουν και να βρουν ένα μοναδικό, προσωπικό τρόπο να το κάνουν.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Personal Branding είναι ένα σύνολο πρακτικών και στρατηγικών που θα σε βοηθήσουν να προωθείς και να παρουσιάζεις καλύτερα τον εαυτό σου στην αγορά εργασίας ή και γενικότερα στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Το προσωπικό σου brand αποτελείται από τις δεξιότητες, την εμπειρία σου, την προσωπικότητα και τη γλώσσα σώματός σου, τον «αέρα» που αποπνέεις και την εντύπωση που δημιουργείς στους άλλους. Η πρακτική αυτή θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα στοιχεία που σε κάνουν ξεχωριστό ανάμεσα στους υπόλοιπους και να τα υποστηρίξεις ώστε να επιτύχεις τους στόχους σου. Μέσω του «marketing του εαυτού σου» θα ανακαλύψεις ένα δικό σου τρόπο να μιλάς για σένα και να χτίζεις την εικόνα που επιθυμείς.

Πληροφορίες συμμετοχής

 Ολιγομελή τμήματα
Βιωματικός χαρακτήρας εισήγησης
Παροχή βεβαίωσης συμμετοχής & υλικού/ σημειώσεων

Κόστος Συμμετοχής

40 ευρώ (35 ευρώ για ανέργους, φοιτητές & ΑΜΕΑ)

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.