Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Μαγειρική | Σεμινάρια για διαφορετικά είδη κουζίνας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σε ποιους απευθύνεται

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαγειρικής απευθύνονται σε όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες, αλλά και σε όσους αγαπούν τη μαγειρική τέχνη και θέλουν να εκφραστούν συνθέτοντας και επινοώντας γευστικές αλχημείες.

Σκοπός

  • Θα εκπαιδευτείς στη Μαγειρική τέχνη
  • Θα γίνεις Επαγγελματίας Chef διεκδικώντας άμεσα εργασιακή αποκατάσταση
  • Θα Πιστοποιήσεις τα προσόντα σου στη Μαγειρική
  • Θα κάνεις Πρακτική Άσκηση με έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές Μαγειρικής
  • Θα έρθεις σε επαφή με Τουριστικές επιχειρήσεις και χώρους Εστίασης.

Σκοπός είναι να παρέχει ειδική κατάρτιση στους σπουδαστές του, ώστε να καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό όχι μόνο τις γενικές αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις μαγειρικής. Ελληνική-Μεσογειακή κουζίνα, Σούσι, Ασιατική κουζίνα, Ιταλική κουζίνα, Μεξικάνικη κουζίνα, είναι μόνο κάποια από τα εξειδικευμένα σεμινάρια που μπορείς να διδαχθείς στον εκπαιδευτικό οργανισμό Eurotraining.

Περιγραφή σεμιναρίου

Εναλλακτική εκπαίδευση από τους καλύτερους Σεφ!

Το επάγγελμα της μαγειρικής, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις επιλογές των ανθρώπων στην αγορά εργασίας, γι’ αυτό το ΙΕΚ EuroTraining αναλαμβάνει να δημιουργήσει επαγγελματίες με γνώση και εφόδια, που θα κατακτήσουν σημαντικές θέσεις στην αγορά εργασίας της εστίασης. Το κλίμα αλλά και η γεωγραφική θέση της χώρας στον κόλπο της Μεσογείου, επιτρέπει στα κτήματα της ελληνικής γης να παράγουν μια πληθώρα πραγματικών θησαυρών σε επίπεδο των τροφίμων, γεγονός που ευνοεί την αύξηση της τάσης του ενδιαφέροντος και εξάπτει τη γαστρονομική φαντασία. Ως αποτέλεσμα περισσότερος κόσμος θέλει να μάθει τα επαγγελματικά μαγειρικά μυστικά και να μυηθεί στον μυστηριακό, φαντασιακό και άκρως ενδιαφέρον κόσμο της μαγειρικής.

Η γαστρονομία, είναι η τέχνη που έχει λάβει διαστάσεις επιστήμης και δικαίως. Αποτελεί ένα ενδεικτικό στοιχείο της εξέλιξης των πολιτισμών μέσα στο χρόνο. Ένα πιάτο μπορεί να περιγράψει την κουλτούρα ενός λαού, χωρίς αναλύσεις και ιστορικές αναδρομές, παρά μόνο με την ενεργοποίηση των γευστικού κάλυκα. Οι μυρωδιές, οι υφές και οι γεύσεις της μαγειρικής τέχνης μπορούν να σε μεταφέρουν σε τοπία και πολιτισμούς που έχεις δει μόνο σε φωτογραφίες. Ταξίδι λοιπόν στον κόσμο της μαγειρικής, της τέχνης που ικανοποιεί τις περισσότερες αισθήσεις μας.

Ο τομέας της εστίασης απασχολεί ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων και αναβαθμίζεται συνεχώς με την προσθήκη νέων τεχνικών, νέων εργαλείων αλλά και την απελευθέρωση των κανόνων που επιτρέπουν τη φαντασία να συνδυάσει τη γνώση και τη δημιουργία. Φοιτώντας δίπλα στους έμπειρους chef του ΙΕΚ EuroTraining θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τις σωστές πρώτες ύλες, να αφομοιώνεις τεχνικές και να μπορείς στη συνέχεια να τις εξελίσσεις. Πέρα από τις βασικές τεχνικές ο εκπαιδευτικός οργανισμός Eurotraining προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων σεμιναρίων καλύπτοντας πολλές πτυχές της μαγερικής. 

  • Πλήρες Σεμινάριο Μαγειρικής
  • Σεμινάριο Carving Φρούτων και Λαχανικών
  • Σεμινάριο Ελληνικής κουζίνας
  • Σεμινάριο Sushi
  • Σεμινάριο Ιταλικής Κουζίνας
  • Σεμινάριο Ethnic Κουζίνας (Ιταλική, Μεξικανική, Ασιατική)
  • Σεμινάριο Ασιατικής Κουζίνας
  • Σεμινάριο Μεξικάνικης Κουζίνας

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.