Εισηγητής
Γιώργος Παπαδόπουλος
Στην τριαντάχρονη πορεία του έχει εργαστεί σε πολλά εστιατόρια και ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τελευταίες στάσεις το «Makedonia Palace», τα «Domotel Hotels & Resorts» και το «Pomegranate Wellness Spa Hotel» στη Νέα Ποτίδαια της Χαλκιδικής, ως Executive Chef.
Η φιλοσοφία του έχει σχέση με τα προσωπικά του βιώματα, στο μενού του δίνει “προσωπικότητα”, την οποία ο πελάτης μπορεί να κατανοήσει πιο εύκολα. Χρησιμοποιεί συνταγές και γεύσεις από τα παιδικά του χρόνια οι οποίες βγάζουν αρώματα, γεύσεις και συνήθειες, που πάντα μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας! «Εμείς οι σεφ οφείλουμε να έχουμε ένα τρόπο σκέψης και μία φιλοσοφία ώστε να αναβιώσουμε και να επαναφέρουμε συνταγές σε μία πιο σύγχρονη μορφή».