Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

The Comfort and Street Food Experience

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Taste Point
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Ηλίας Σκουλάς
Ο Ηλίας Σκουλάς είναι ο Σεφ που θέλεις να γνωρίσεις άμα θαυμάζεις τον David Chang και πιθανότατα δεν εξιτάρεσαι με την Julia Child. «Η δικιά μου γενιά ενδιαφέρεται πιο πολύ για το καραμελωμένο χοιρινό μέσα σε αφράτα Bao Buns παρά για το φιλέτο πάπιας σε σάλτσα Πορτοκαλιού...»
Σεφ του αιρετικού Food Mafia, του Rock n Roll, του νεοσύστατου Magna Grecia, το Steak Bistro στο Yolenis και πίσω από δεκάδες Κόνσεπτ σε εστιατόρια και στην Βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό έρχεται για ένα μοναδικό σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται ότι θα μας αλλάξει τον τρόπο σκέψης που θα μπαίνουμε στην κουζίνα.

Σκοπός

Για να ξεχωρίσεις στην μαγειρική σήμερα και να γίνεις σημαντικός, πρέπει κάποια στιγμή να δημιουργήσεις τις δικές σου γεύσεις οι οποίες θα εμπνεύσουν τους συναδέλφους σου και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά μονάχα με την βαθιά κατανόηση των συστατικών και των τεχνικών της παγκόσμιας μαγειρικής κουλτούρας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Συνταγές:
1. Ένα ψωμάκι (Bun) στο τηγάνι για πολλές χρήσεις
α) ψωμί για Burger
β) γεμιστό donuts (αλμυρό και γλυκό)

2. Φτιάξε το τυρί σου
Δημιουργούμε το δικό μας μοναδικό τυρί σε παχύρρευστη μορφή για χρήση στο street food
ή στο εστιατόριο

3. Το πιο χρήσιμο κομμάτι μοσχάρι
α) ένα Burger για φίλημα
β) Ιαπωνία, Αργεντινή, Λίβανο τρία ταρτάρ...
γ) η τέλεια μπριζόλα και η μπριζόλα φάντασμα
δ) λουκάνικο για προχωρημένους
ε) Ένα steak sandwich Τρεις σάλτσες
(The Instant Pastrami issue)

Κόστος Συμμετοχής

60€

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.