Κατηγορία:
Υγεία / Πρώτες Βοήθειες, Αθλητισμός

Προπονήσεις δρόμων αντοχής

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ στο Κολλέγιο Αθηνών-Κολλέγιο Ψυχικού

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Υγεία / Πρώτες Βοήθειες, Αθλητισμός

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Μαρία Πολύζου
Μαραθωνοδρόμος και κάτοχος της Πανελλήνιας Επίδοσης «Μαρία Πολύζου». Είναι η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σε μαραθώνιο δρόμο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996. Υπήρξε πρωταθλήτρια επί είκοσι συναπτά έτη και κάτοχος του ρεκόρ Ελλάδας, στο μαραθώνιο δρόμο, ρεκόρ που διατηρείται μέχρι και σήμερα με 2:33:40. Κατέχει την καλύτερη ελληνική επίδοση στην αυθεντική διαδρομή Μαραθώνας-Αθήνα με χρόνο 2:39:10 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1997, όπου κατέλαβε και την 12η θέση. Είναι κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στον Ημιμαραθώνιο με χρόνο 1:13:31 από το 1998. Κατέκτησε το Πρώτο Χρυσό Βαλκανικό Μετάλλιο σε μαραθώνιο δρόμο, σημειώνοντας βαλκανικό ρεκόρ στην Κωνσταντινούπολη το 1990. Κατέρριψε 14 πανελλήνια ρεκόρ, σε διάφορες αποστάσεις. Έχει τρέξει 46 μαραθωνίους σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Ανακηρύχτηκε Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Δρόμου το 2009. Υπήρξε διευθύντρια του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου 2007-2010. Είναι μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας. Τον Ιούλιο 2010 επανέλαβε ένα άθλο της παγκόσμιας ιστορίας. Στην επέτειο των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα, 524 χιλιόμετρα, απόσταση που αντιστοιχεί περίπου σε 13 μαραθωνίους (42 χλμ). Αυτός είναι ο Φειδιππίδειος Άθλος, και η Μαρία Πολύζου είναι η μοναδική γυναίκα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα που κατάφερε να τον επαναλάβει. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ, Το χρονικό ενός Άθλου», εκδόσεις ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΠΗ. Είναι προπονήτρια δρόμων αντοχής και μαραθωνίου δρόμου από το 2010 και έχει προπονήσει μεγάλες αθλητικές ομάδες εταιρειών, καθώς και πάνω από 3000 δρομείς με μια προπόνηση «ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ».

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, όποιος κι αν είναι ο στόχος που θέλουν να επιτύχουν και όποια κι αν είναι η φυσική τους κατάσταση. Ο κάθε ένας μπορεί να βιώσει το προσωπικό του άθλο!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το προγράμματα προπόνησης διαμορφώνονται ανάλογα με το στόχο, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του καθενός. Ανάλογα με τον στόχος σας: - Να τρέξετε τον πρώτο μαραθώνιο της ζωή σας - Να καταρρίψετε το προσωπικό σας ρεκόρ στο μαραθώνιο ή σε οποιαδήποτε άλλη απόσταση - Να βελτιώσετε ή να διατηρήσετε την υγεία σας (σωματική/πνευματική/ψυχική - Να ασκηθείτε για να έχετε καλή φυσική κατάσταση, υγεία και ευεξία - Να χάσετε βάρος διαμορφώνεται το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα με το είδος άσκησης (περπάτημα, δυναμικό βάδισμα, τρέξιμο, ενδυνάμωση κ.τ.λ.) και το ρυθμό (αργό, μέτριο, γρήγορο) που σας ταιριάζει! Παράλληλα με τα προπονητικά προγράμματα παρέχονται και συμβουλές διατροφής, υποστήριξης και ενθάρρυνσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Τρίτη & Πέμπτη / 7:00-8:30

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

€30

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας