Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Professional Diploma στο Θεατρικό Παιχνίδι και την Ειδική Αγωγή

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Εκπαίδευση

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της εκπαίδευσης, της ειδικής αγωγής, της ψυχικής υγείας, αλλά και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού και την αξιοποίησή της στην ειδική αγωγή.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Σχολή Κοινωνικών-Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean College προσφέρει ένα πρωτοποριακό πιστοποιημένο πρόγραμμα δια βίου μάθησης στο Θεατρικό Παιχνίδι και την Ειδική Αγωγή.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα λαμβάνουν Professional Diploma στο Θεατρικό Παιχνίδι με τη σφραγίδα Pearson Assured.

Το πρόγραμμα θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε επαγγελματίες της εκπαίδευσης, της ειδικής αγωγής, της ψυχικής υγείας, αλλά και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τη μέθοδο του θεατρικού παιχνιδιού και την αξιοποίησή της στην εργασία τους.

Πιστοποίηση
Το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με πιστοποίηση Pearson, του μεγαλύτερου φορέα εκπαίδευσης και πιστοποίησης παγκοσμίως. Βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 Aegean Lifelong Learning Center, φορέα αναγνωρισμένο, από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.