Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Πιστοποιημένο Δίπλωμα Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στη Ναυτιλία

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Χρήστος Πατσιούρας, PhD in Shipping

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: Πτυχιούχους ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών. Φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ (3ου ή 4ου έτους) οικονομικών κατευθύνσεων. Στελέχη ή εργαζόμενους ναυτιλιακών εταιρειών με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών, οι οποίοι δεν έχουν στην κατοχή τους πρώτο πτυχίο.

Σκοπός

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δια βίου μάθησης που καλύπτει όλες τις εκφάνσεις της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σε ναυτιλιακές εταιρείες από τα πληρώματα των πλοίων μέχρι τη διοίκηση του προσωπικού που εργάζεται στα γραφεία της εταιρείας.

Αναλυτικότερα, το Executive Diploma in Human Resource Management in Shipping έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει, να καταρτίσει και να εξειδικεύσει τους αποφοίτους του στο πεδίο της διοίκησης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων γενικότερα και στο πεδίο της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού στη ναυτιλία ειδικότερα. 

Περιγραφή σεμιναρίου

Η Σχολή Ναυτιλιακών Σπουδών του Aegean College προσφέρει το Executive Diploma in Human Resource Management in Shipping, ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στα ναυτιλιακά που αποσκοπεί στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εξειδίκευση αποφοίτων ναυτιλιακών σπουδών σε ζητήματα διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού στη ναυτιλία:
- Διαθέτουν τα απαραίτητα εφόδια και γνώσεις για να σταδιοδρομήσουν στον ναυτιλιακό κλάδο.
- Έχουν αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να σταδιοδρομήσουν σε καίριες θέσεις σε ναυτιλιακές ή παραναυτιλιακές επιχειρήσεις όπως ναυλομεσιτικά γραφεία, νηογνώμονες, ναυπηγικές και ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες, ναυτασφαλιστικές επιχειρήσεις, εταιρείες λίπανσης, εταιρείες τροφοδοσίας, εταιρείες εφοδιασμού, τράπεζες, ταξιδιωτικά γραφεία και Τύπος.

Δομή προγράμματος 
Το Πρόγραμμα καλύπτει όλες τις πτυχές της Διοίκησης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων εστιάζοντας παράλληλα στο ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα.

1η Ενότητα
Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στη Ναυτιλία και ο ρόλος του ταλέντου (30 ώρες διδασκαλίας)

2η Ενότητα
Διοίκηση Πληρωμάτων (30 ώρες διδασκαλίας).

3η Ενότητα
Στρατηγικό Μάνατζμεντ στη Ναυτιλία (30 ώρες διδασκαλίας).

Πιστοποίηση
Το πρόγραμμα παρέχεται από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης-2 Aegean το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.