Κατηγορία:
Οργάνωση & Διοίκηση, Logistics - Προμήθειες

Logistics Τουρισμού και Ναυτιλίας

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Οργάνωση & Διοίκηση, Logistics - Προμήθειες

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο Σοφοκλής Κωτούλας διαθέτει αξιόλογη διδακτική εμπειρία (πάνω από 5000 παρουσιάσεις, περισσότερες από 20000 ώρες) σε θέματα λογιστικής, εργατικών, φορολογίας, διοικητικής λογιστικής, κοστολόγησης, υπολογιστών, και σε πολλά άλλα θέματα business ( τόσο σε θεωρητικό όσο και σε μηχανογραφημένο επίπεδο). Είναι συγγραφέας βιβλίου λογιστικής για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει πιθανά θέματα του διαγωνισμού στον τύπο. Έχει εργαστεί ως λογιστής ως σύμβουλος μηχανογράφησης επιχειρήσεων, και ως επαγγελματίας εισηγητής σεμιναρίων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στα χρηματοοικονομικά (Μάντσεστερ, Αγγλία), και είναι απόφοιτος του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων στην βιομηχανική Πειραιά.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Τεράστιο το εύρος των επωφελούμενων από το συγκεκριμένο σεμινάριο. Στελέχη επιτελικά και γραμμικά, πρώτη γραμμή παραγωγής αλλά και στο back office, στους σχεδιασμούς, με σκοπό την μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και την μείωση του σχετικού κόστους. Επιχειρηματίες εστίασης, ξενοδοχείων, θαλασσίων σπορ, θρησκευτικού, ιστορικού, περιηγητικού τουρισμού, ταξιδιωτικά γραφεία.
Για την ναυτιλία:
Logistics προμηθειών πλοίου: Χρώματα, νερό, φάρμακα, υλικά καταστρώματος, προβλέψεις με βάση τους επιβάτες ή το επανδρωμένο πλήρωμα (για παντός είδους πλοία και είδους ναυτιλίας). Υπολογισμός δρομολογίων, κόστος δρομολογίων, αποτελεσματικότητα διαδρομών.

ΣΚΟΠΟΣ

Εξειδικευμένο σεμινάριο, από τα ελάχιστα στην αγορά, που πλέον επιστημονικοποιούν πλήρως την διαδικασία της διανομής, και εξοπλίζουν το σύγχρονο στέλεχος με τα απαραίτητα μαθηματικά και στατιστικά εργαλεία για την μεγιστοποίηση της λειτουργίας των συστημάτων, και για την δυνατότητα προβλέψεων. Η ποσοτικοποίηση του μάνατζμεντ όλο και γίνεται πιο επιτακτική και εξαπλώνεται, λόγω περιορισμού των χρηματοοικονομικών πόρων, του έντονου ανταγωνισμού που πλέον ξεφεύγει από το εγχώριο επίπεδο και γίνεται παγκόσμιος.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνοπτικό πρόγραμμα
Ιδιαιτερότητες στην διανομή τροφίμων και ποτών. Ανάλωσή τους και τρόπος συντήρησής τους.
Ιδανικός αριθμός πελατών στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στην κρουαζιέρα. Με βάση αυτόν τον αριθμό, υπολογισμός όλων των αναγκαίων ποσοτήτων υλικών και αναλωσίμων καθώς και ανθρώπινου δυναμικού.
Ιδανικός αριθμός εργαζόμενων για την διεκπεραίωση της εκάστοτε δραστηριότητας. Άριστος αριθμός σερβιτόρων, πάσο, κουζίνα, μπαρμαν κτλ.
Υπολογισμός ημερήσιας απορρόφησης υλικών και αναλωσίμων. Εκτίμηση του μέσου όρου διαμονής των πελατών στο ξενοδοχείο, μέσοι χρόνοι παραμονής στο τραπέζι του εστιατορίου ή του μπαρ.
Μέσοι χρόνοι και μέση παραγγελία ανά λουόμενου στην ομπρέλα. Μέσοι χρόνοι θαλάσσιων δραστηριοτήτων, ιδανικός εξοπλισμός θαλάσσιου εξοπλισμού ψυχαγωγίας.
Με βάση την εκτίμηση των προαναφερόμενων στοιχείων και της πρόβλεψης της ζήτησης, ακολουθεί ο ολικός σχεδιασμός των Logistics για την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών.
Διαμόρφωση χώρων στεριανών και εν πλω αποθηκών, ψυγείων, και καναλιών διανομής στο ξενοδοχείο, κατάλυμα, και στο πλοίο. Logistics μπαρ πισίνας, εσωτερικού μπαρ, καθαριότητας και καμαριέρας, τόσο στεριανά στα ξενοδοχεία όσο και εν πλω στα πλοία.
Ταξιδιωτικά γραφεία: Ιδανικός αριθμός εργαζόμενων στο τηλεφωνικό κέντρο, ιδανικός αριθμός τερματικών εξυπηρέτησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Το πρόγραμμα προσφέρεται σε :

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας - Λ.Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού - Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων.
  • E-learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω των υπερσύγχρονων πλατφορμών του IST College.
  • Mixed : Δημιουργήστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας