Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Δημιουργικές παρασκευές σύγχρονης ελληνικής κουζίνας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Γιάννης Μπαξεβάνης, Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές, αποφοίτους και επαγγελματίες Γαστρονομίας & Τουρισμού

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές ενότητες:
1. Ταραμάς με αυγοτάραχο, λεμόνι κονφί, τόνος μαρινάτος και εφτάζυμο ψωμί
2. Συκώτι γάλακτος με κόκκινο λάχανο, μήλο και σάλτσα πορτοκάλι
3. Ρολάκια με κανταΐφι, γαύρο και σαλάτα μίνι αρωματικών
4. Κόκορας στιγμής καμμένος με κανέλα, καραμέλα, πικρή σάλτσα μανταρινιών και μολόχα
5. Πανσέτα με αρμπαρόριζα, ματζουράνα, πουρές κρεμμυδιού και ντομάτα κονφί
6. Γιουβέτσι με καλαμάρι, πράσινο πουρέ, σταμναγκάθι και πορτοκάλια
7. Κοτόπουλο γεμιστό, κολοκυθόπιτα
8. Κατσικάκι με γιαχνερά, γαμοπίλαφο με κρέμα ξυνομυζήθρας

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες- Δηλώσεις συμμετοχής: κος Σταμάτης Χριστοδούλου (4ος όροφος), Σύμβουλοι Σπουδών (1ος όροφος)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.