Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΑ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ GOURMET ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Τσαπάρας Γεώργιος ,chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές – αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης.

Περιγραφή σεμιναρίου

Τεχνικές καθαρισμού και φιλεταρίσματος ψαριού και δημιουργικές μοντέρνες συνταγές με βάση το ψάρι.

Θεματικές Ενότητες :
• Καθαρισμός
• Τεχνικές φιλεταρίσματος
• Μέθοδοι στησίματος πιάτο με ψάρι
• Συνταγές: ταρτάρ λαυράκι, σεβίτσε τσιπούρα, γιουβαρλάκι με μηλοκόπι, σφυρίδα φρικασέ, σολομός με εικονικό χαβιάρι

Πληροφορίες συμμετοχής

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος, 6ος όροφος

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.