Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Τεχνικές καθαρισμού και φιλεταρίσματος ψαριού και δημιουργικές μοντέρνες συνταγές με βάση το ψάρι.
Θεματικές Ενότητες : • Καθαρισμός • Τεχνικές φιλεταρίσματος • Μέθοδοι στησίματος πιάτο με ψάρι • Συνταγές: ταρτάρ λαυράκι, σεβίτσε τσιπούρα, γιουβαρλάκι με μηλοκόπι, σφυρίδα φρικασέ, σολομός με εικονικό χαβιάρι
Πληροφορίες συμμετοχής
Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Κορτσινίδης Παύλος, 6ος όροφος
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος