Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

BEER & FOOD PAIRING

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Πολ Εμμανουήλ, Σύμβουλος μπύρας

Περιγραφή σεμιναρίου

Θεματικές Ενότητες :

  • Κυριότερες κατηγορίες μπύρας
  • Γευστικά – αρωματικά χαρακτηριστικά της μπύρας
  • Τρόπος σερβιρίσματος
  • Γευσιγνωσία με φαγητά / γλυκά

Δυνατά Σημεία :

  • Απόκτηση επαγγελματικής ειδίκευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Ενίσχυση ελκυστικότητας βιογραφικού
  • Πληροφόρηση για τις νέες τάσεις και εξελίξεις της γαστρονομίας και των εστιατορίων.
  • Δυνατότητα καριέρας στο εξωτερικό

 

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια Προγράμματος :3 ώρες

Καλέστε στο 210 88 34 017, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κα Κλαίρη Πολυχρονάκη

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.