Κατηγορία:
ISO/Haccp/OHSAS, Haccp - Τρόφιμα, Άλλα Πρότυπα

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - BRC issue 8

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες ISO/Haccp/OHSAS, Haccp - Τρόφιμα, Άλλα Πρότυπα

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε εταιρίες που είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με BRC, σε στελέχη επιχειρήσεων παραγωγικών ή μεταποιητικών μονάδων τροφίμων, σε υπευθύνουςκαι συντονιστές ασφάλειας τροφίμων, σε μέλη της ομάδας ασφάλειας τροφίμων, σε στελέχη εταιρειών που ελέγχουν ή/και επιβλέπουν την παραγωγή και διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (private label) και σε συμβούλους συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται το περιεχόμενο, η δομή και οι απαιτήσεις του προτύπου BRITISH RETAILCONSOTRIUM (BRC) GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETΥ, issue 7.
Παρουσιάζονται οι νέες απαιτήσεις της αναθεωρημένης έκδοσης του προτύπου και οι διαφορές με την προηγούμενη έκδοση, γίνεται σύντομη αναφορά στα υπόλοιπα BRC πρότυπα (πχ BRC Iop), παρουσιάζονται οι ομοιότητες και διαφορές μεταξύ των GFSI αναγνωρισμένων προτύπων (BRC, FSSC 22000), καθώς και η διαδικασία και οι απαιτήσεις επιθεώρησης και πιστοποίησης.

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές αρχές των προτύπων BRC, θα μπορούν να αναπτύξουν, να εφαρμόσουν και να αξιολογήσουν Συστήματα Ασφάλειας Τροφίμων βάσει των προτύπων BRC και τέλος θα αποκτήσουν εμπειρία πρακτικής εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων και ασκήσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας