Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

BITRIX 24 - Εφαρμογή Project Management

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
IST College ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Eξειδικευμένοι εισηγητές από τον Οργανισμό IST College – IEK ΣΒΙΕ. Όλοι οι εισηγητές είναι έμπειροι στην εκπαίδευση ενηλίκων και καταξιωμένοι επαγγελματίες στον τομέα τους.

Σε ποιους απευθύνεται

Το τμήμα πωλήσεων μπορεί να χρησιμοποιεί τη λύση CRM, οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν συγκεκριμένα εργαλεία PM, το τμήμα μάρκετινγκ συχνά πρέπει να χρησιμοποιεί και τα δύο. Στη συνέχεια, υπάρχει μια τρίτη λύση για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, μια τέταρτη λύση για ανάγκες intranet ή HR και μία πέμπτη - για τη βάση γνώσεων της εταιρείας. Με 35+ εργαλεία σε μια σουίτα, το Bitrix24 προσφέρει μια λύση στο πρόβλημα της χρήσης πολλαπλών εφαρμογών για την επίλυση διαφορετικών ζητημάτων. Επικοινωνήστε αμέσως με όλους τους ενδιαφερόμενους Σε ορισμένες εταιρείες, οι αποφάσεις γίνονται με αργούς ρυθμούς και όχι με μεγάλη διαφάνεια. Το Bitrix24 επιλύει αυτό το πρόβλημα καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εταιρικό κοινωνικό δίκτυο και εργαλεία επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο (ομαδική συζήτηση και τηλεδιάσκεψη συν κέντρο intranet Activity Stream) για να συγκεντρώσετε όλους τους ενδιαφερόμενους σε ένα μέρος και να λάβετε γρήγορα μια απόφαση. Βελτιώστε τη δέσμευση των εργαζομένων Σε πολλές επιχειρήσεις, υπάρχει ένα αποσυνδεδεμένο εργατικό δυναμικό - οι εργαζόμενοι συχνά στερούνται πρωτοβουλίας, επειδή δεν αισθάνονται ότι η γνώμη τους μετράει και ότι μπορούν να επηρεάσουν τις διαδικασίες. Το εργαλείο Bitrix24 που ονομάζεται Company Pulse σάς επιτρέπει να εντοπίσετε εύκολα τους εργαζόμενους που αγωνίζονται και τα εργαλεία τυποποίησης που προσφέρονται από το Bitrix24 βοηθούν τους ανθρώπους να αποκτήσουν αναγνώριση που με τη σειρά τους αυξάνει την αφοσίωση των εργαζομένων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το Bitrix24 προσφέρει εργαλεία όπως CRM, διαχείριση έργου, διαχείριση χρόνου, διαχείριση εγγράφων και εργασία σε περιβάλλον κοινωνικού στυλ που περιλαμβάνει κοινή χρήση περιεχομένου, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, σχολιασμό, προτιμήσεις και προφίλ χρηστών. Το Bitrix24 καθιστά τις επικοινωνίες απλές με κοινωνικά χαρακτηριστικά, όπως σχόλια και προτιμήσεις, και αυτοματοποιημένες διαδικασίες όπως ειδοποιήσεις, υποβοηθούμενη αναφορά και συνδρομές σε ομάδες ή συζητήσεις.

Επιπλέον, το Bitrix24 προσφέρει πρακτικές λύσεις για τη διαχείριση μιας εταιρίας στο διαδίκτυο. Υπάρχουν συγκεκριμένα και ευέλικτα εργαλεία για κάθε λειτουργία, όπως εργασίες, επεξεργασία πωλήσεων και αναφορές.

Το Bitrix24 παρέχει μια πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις να οργανώνουν και να παρακολουθούν τις αλληλεπιδράσεις τους με δυνητικούς ή υπάρχοντες πελάτες και συνεργάτες. Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν και να διαχειρίζονται τις αλληλεπιδράσεις των πελατών τους, να συλλαμβάνουν και να αποθηκεύουν δεδομένα μολύβδου, να δημιουργούν αναφορές πωλήσεων και να εκτελούν κατακερματισμό του κοινού.

Το Bitrix24 είναι ένα δημοφιλές εργαλείο διαχείρισης έργου. Η πρώτη θέση αυτής της κατηγορίας είναι η Wrike, η οποία έχει συνολικό σκορ 9,8 / 10 και είναι ο νικητής του Βραβείου μας Best Software Management Award για το 2017.

Συνοπτικό πρόγραμμα

  • Γνωριμία με την πλατφόρμα
  • Εγγραφή SIGN UP
  • Καταχώρηση χρήστη INVITE
  • Εφαρμογή για κινητά
  • Tasks & CRM
  • Contacts & Companies

Πληροφορίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα μπορεί να επιδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ 0,24%.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.