Κατηγορία:
Διακόσμηση/Μόδα/Αισθητική, Αισθητική

Αποτρίχωση

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
ΑΘΗΝΑ
25/10/2021
16 ώρες / 4 ημέρες
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25/10/2021
16 ώρες / 4 ημέρες
ΒΟΛΟΣ
25/10/2021
16 ώρες / 4 ημέρες

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να είσαι σε θέση να εκτελέσεις αποτελεσματικά αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα. Το σεμινάριο αποτρίχωσης θα σου δώσει πρακτικές γνώσεις σχετικά με τα σύγχρονα εργαλεία, τη θερμοκρασία του κεριού και θα σε διδάξει πως μπορείς να αποτριχώσεις με ασφάλεια χρησιμοποιώντας ταινίες κεριού. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αποτρίχωσης θα μάθεις τεχνικές για να μειώνεις τον πόνο, θα εξασκηθείς επανειλημμένα στη Χαλάουα και θα εκπαιδευτείς ώστε να αφήνεις το δέρμα βελούδινα απαλό για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η γυναίκα σήμερα ενδιαφέρεται για κάθε λεπτομέρεια του σώματός της. Θέλει να είναι τέλειο απ’ όλες τις απόψεις για να αισθάνεται και η ίδια ομορφότερη. Θέλει να τη βέλτιστή λύση για την τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα της. Γι’ αυτό το λόγο το σεμινάριο αποτρίχωσης είναι ιδανικό εισιτήριο για την αγορά εργασίας.
Η σύγχρονη γυναίκα δεν χρησιμοποιεί ξυραφάκι ή κρέμες, η λύση του laser είναι ακριβή και το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται, με αποτέλεσμα η γρήγορη και ασφαλής αποτρίχωση με κερί ή κλωστή να αποτελεί την τέλεια λύση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ
• Κανόνες υγιεινής
• Στοιχεία Ανατομίας του Δέρματος
• Κύκλος Ανάπτυξης της Τρίχας
• Αποτρίχωση με ζεστό κερί (βάζο, ρολέτα)
• Αποτρίχωση με κρύο κερί και ταμπλέτες

ΔΩΡΟ! Η αποτρίχωση με κλωστή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Πιστοποίηση
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας