Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Carving Φρούτων και Λαχανικών

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
EUROTraining
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Σκοπός

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος carving είναι να αποκτήσεις την απαραίτητη πρακτική τεχνογνωσία και θεωρητικές γνώσεις, ώστε να σμιλέψεις μια κολοκύθα, να σκαλίσεις φρούτα, να επιλέξεις τα κατάλληλα εργαλεία, να δημιουργήσεις μια γαρνιτούρα φρούτων ή λαχανικών και τέλος να συνθέσεις ένα έργο τέχνης στην κουζίνα.

Περιγραφή σεμιναρίου

Θέλεις να διακοσμήσεις τα πιάτα σου ή τον μπουφέ σου με θεαματικές δημιουργίες; Ανακάλυψε την τεχνική του carving και εντυπωσίασε με τα έργα σου.
Το food carving, ή αλλιώς σκάλισμα φρούτων και λαχανικών (fruit carving and vegetable carving), είναι η τέχνη να μετατρέπεις ένα φρούτο ή λαχανικό σε τρισδιάστατο έργο τέχνης.
Τα σεμινάρια carving απευθύνονται σε όσους αγαπούν την διακοσμητική τέχνη στον χώρο της γαστρονομίας και στοχεύουν να μεταδώσουν την τέχνη carving φρούτων και λαχανικών σε νέους επαγγελματίες καθώς και την έμπνευση για τον στολισμό μπουφέ δεξιώσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ CARVING
• Ανθοδεσίες λαχανικών και φρούτων
• Σμίλευση κολοκύθας
• Ολοκληρωμένες συνθέσεις
• Στολισμός μπουφέ carving φρούτων και λαχανικών

Πληροφορίες συμμετοχής

Πιστοποίηση
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 EUROTraining.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.