Εισηγητής
Σε ποιους απευθύνεται
Περιγραφή σεμιναρίου
Σεμινάριο Υψηλής Ζαχαροπλαστικής από τον καταξιωμένο και βραβευμένο Pastry Chef και αντιπρόσωπο της διασημότερης σοκολάτας “VALRHONA”, Δημήτρη Χρονόπουλο.
Θεματικές Ενότητες: • Τούρτα Ζάχερ με Πορτοκάλια Confit • Τούρτα Κάστανο με Κανέλα και Αχλάδια • Σοκολατένια Στολίδια για το Δέντρο με Αμύγδαλα και Ρούμι • Κορμός Dulcey με Ζαχαρωμένα Αμύγδαλα και CremeuxPassionFruit • Ζεστό Χριστουγεννιάτικο Ρόφημα Σοκολάτας Kalingo
Πληροφορίες συμμετοχής
Για Ηράκλειο: Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: κα Κιμιώνη(4ος όροφος) Εγγραφές: κα Δασκαλάκη (1ος όροφος) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of-Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο
Για Θεσσαλονίκη: Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες - Εγγραφές: κ. Χριστοδούλου(2ος όροφος), Σύμβουλοι Σπουδών (1ος όροφος) Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of-Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)
Κόστος Συμμετοχής
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος