Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες Υψηλής Ζαχαροπλαστικής

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Δημήτρης Χρονόπουλος, Pastry Chef

Σε ποιους απευθύνεται

Σε σπουδαστές - αποφοίτους – επαγγελματίες του τομέα Τουρισμού & Εστίασης

Περιγραφή σεμιναρίου

Σεμινάριο Υψηλής Ζαχαροπλαστικής από τον καταξιωμένο και βραβευμένο Pastry Chef και αντιπρόσωπο της διασημότερης σοκολάτας “VALRHONA”, Δημήτρη Χρονόπουλο.

Θεματικές Ενότητες:
• Τούρτα Ζάχερ με Πορτοκάλια Confit
• Τούρτα Κάστανο με Κανέλα και Αχλάδια
• Σοκολατένια Στολίδια για το Δέντρο με Αμύγδαλα και Ρούμι
• Κορμός Dulcey με Ζαχαρωμένα Αμύγδαλα και CremeuxPassionFruit
• Ζεστό Χριστουγεννιάτικο Ρόφημα Σοκολάτας Kalingo

Πληροφορίες συμμετοχής

Για Ηράκλειο:
Καλέστε στο 2810 300 900, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες: κα Κιμιώνη(4ος όροφος)
Εγγραφές: κα Δασκαλάκη (1ος όροφος)
Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of-Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο

Για Θεσσαλονίκη:
Καλέστε στο 2310 260 200, Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00.
Πληροφορίες - Εγγραφές: κ. Χριστοδούλου(2ος όροφος), Σύμβουλοι Σπουδών (1ος όροφος)
Κλείστε επίσκεψη και ξεναγηθείτε στις State-Of-Τhe-Art Εγκαταστάσεις Πανελλήνιας Υπεροχής (Τσιμισκή 14, Θεσσαλονίκη)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.