Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Γνωρίζω τον εαυτό μου

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Believe In You
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Ψυχολογία

Εισηγητής

Εισηγήτρια του προγράμματος είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Πιστεύω στον εαυτό μου» σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τον εαυτό μας. Μέσα από γνώση, εργαλεία, ασκήσεις και διαδραστική συζήτηση θα καλλιεργήσουμε αυτοπεποίθηση και θα μάθουμε να ζούμε χωρίς άγχος. Αλήθεια γνωρίζατε ότι το άγχος και η αυτοπεποίθηση είναι έννοιες αντιστρόφως ανάλογες;

Ζούμε με τον εαυτό μας 24 ώρες το 24ωρο, πόσο καλά τον ξέρουμε, όμως, τελικά; Στον προηγούμενο κύκλο σεμιναρίων του BelieveInYouστο Μεταίχμιο με θέμα την ευτυχία, συνέχεια αναφερόταν ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε ευτυχισμένο τον εαυτό μας, μόνοι μας. Πώς όμως θα το πετύχουμε αυτό, αν δεν τον γνωρίζουμε;

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων με θέμα «Πιστεύω στον εαυτό μου» σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γνωριμίας με τον εαυτό μας. Μέσα από γνώση, εργαλεία, ασκήσεις και διαδραστική συζήτηση θα καλλιεργήσουμε αυτοπεποίθηση και θα μάθουμε να ζούμε χωρίς άγχος. Αλήθεια γνωρίζατε ότι το άγχος και η αυτοπεποίθηση είναι έννοιες αντιστρόφως ανάλογες;

Τα οφέλη του νέου κύκλου σεμιναρίων

Η γνωριμία με τον εαυτό μας, όσο αυτονόητη κι αν ακούγεται, είναι στην πραγματικότητα πιο δύσκολη απ’ ότι φανταζόμαστε.
• Σημαίνει να αναγνωρίζουμε και να αξιοποιούμε το πλήρες δυναμικό του εαυτού μας. Τότε μπορούμε να ζούμε ευτυχισμένοι και χωρίς άγχος.
• Σημαίνει να ξέρουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία μας και να τα λέμε χωρίς φόβο, με πάθος.
• Να γνωρίζουμε τα ταλέντα, τις αξίες και τα χαρίσματά μας και να ζούμε με βάση αυτά.
• Να ξέρουμε τα όριά μας και τους φόβους μας.
• Να πιστεύουμε στον εαυτό μας και μην επηρεαζόμαστε από την αρνητική κριτική.

Η αυτογνωσία, η αυτοπεποίθηση και η διαχείριση άγχους είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Η μία οδηγεί στην άλλη και οι τρεις μαζί στην ευτυχία και επιτυχία. Αξίζει να επενδύσουμε χρόνο από τη ζωή μας για να εκπαιδευτούμε σε αυτές.

Είναι πολύ πιο δύσβατος ο δρόμος στη ζωή, αν σου λείπει αυτή η γνώση. Ειδικά όταν έρχονται δύσκολες στιγμές όπως είναι η κρίση, τότε η εκπαίδευση σε αυτές είναι απολύτως απαραίτητη.Ακόμα και οι πιο δυνατοί, σε δύσκολες στιγμές χάνουν τον εαυτό τους. Χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Είναι ιδανική στιγμή τότε, για να ξαναγνωρίσετε και να ξαναπιστέψετε στον εαυτό σας. Ακόμα καλύτερα, να τον επαναπροσδιορίσετε.

Εάν θέλετε και εσείς λοιπόν, να κάνετε αυτό το ταξίδι …Αυτογνωσίας, Αυτοεκτίμησης και Αυτοπεποίθησης, σας προσκαλούμε στο Μεταίχμιο στις ακόλουθες ημερομηνίες:
1) Γνωρίζω τον εαυτό μου – Πέμπτη 26/10, ώρες 19.00-21.00
2) Χτίζω αυτοπεποίθηση – Πέμπτη 02/11, ώρες 19.00-21.00
3) Διαχειρίζομαι το άγχος– Πέμπτη 16/11, ώρες 19.00-21.00

Θεματολογία του συγκεκριμένου σεμιναρίου
• Ποια είναι τα δυνατά, αδύναμα σημεία μας και χαρίσματα
• Ποιες είναι οι ανάγκες, οι φόβοι, τα κίνητρα και οι αξίες μας
• Ποιοι είναι οι άξονες καριέρας μας
• Πώς μπορούμε να κάνουμε διάλογο με τον εαυτό μας
• Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τις αντιδράσεις μας
• Πώς να κάνουμε «ενσυναίσθηση» με τον εαυτό μας

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο είναι χορηγός της νέας δράσης του Believe In You, που έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Το όραμα του Believe In You από το ξεκίνημά του το 2013 μέχρι σήμερα, είναι «να κάνει τη γνώση για δεξιότητες ζωής προσιτή σε όλο τον κόσμο». Να προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης για ανθρώπους κάθε ηλικίας, με στόχο την ψυχική τους ενδυνάμωση και ευτυχία.

Κόστος Συμμετοχής

Προσφορά έως 20/10/17: 15€ από 30€ (για το συγκεκριμένο σεμινάριο), 20€ (πληρωμή ανήμερα), 40 ευρώ (για τα τρια σεμινάρια).

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.