Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Hotel Digital Marketing Diploma: Σεμινάριο για Digital Marketing στον Τουρισμό

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LEADER SCHOOL Seminars & Coaching
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Περιγραφή σεμιναρίου

Επαγγελματικά σεμιναρια Digital Marketing 91 ωρών που περιέχουν πρακτική γνώση, τεχνικές, εργαλεία, στρατηγική και αποκλειστική μεθοδολογία Leader School για προώθηση ενός ξενοδοχείου εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται ατομικά ή σε μικρά ευέλικτα τμήματα 8-12 ατόμων πρωί ή απόγευμα και μέσω της πλατφόρμας elearning. Με τα τμήματα 8-12 ατόμων επιτυγχάνουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης και πρακτική εφαρμογή της γνώσης στα δικά σας case studies καθώς η εκπαίδευση διεξάγεται από αποκλειστικό στο digital marketing, ειδικά εκπαιδευμένο, επαγγελματία, full time, εκπαιδευτή Google Partner. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε συνοχή στην εκπαίδευση, μεταδοτικότητα, και πλήρη, συνολική 360 ρεαλιστική & άμεση εικόνα του Digital Marketing.

Περιγραφή Σεμιναρίου Hotel Digital Marketing Diploma

Το σεμιναριο Hotel Digital Marketing Diploma είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα πρακτικής & άμεσης επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αγορά του τουρισμού.

Συνδυάζει το σύνολο των γνώσεων που χρειάζεται ένας hotel marketing director ή ένας συνεργάτης για να προωθήσει αποτελεσματικά ένα ξενοδοχείο με στόχο την αύξηση των κρατήσεων μέσα από τα κανάλια του Internet Marketing, της Διαφήμισης στο Διαδίκτυο και του Social Media Marketing.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 μεγάλες θεματικές, το internet marketing, τη διαφήμιση στο διαδίκτυο και το social media marketing και περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις, τη στρατηγική και τα εργαλεία για να έχετε αποτέλεσμα στις κρατήσεις και την επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Ένα ολοκληρωμένο, άμεσο και πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γύρω από το διαδίκτυο και τις ευκαιρίες που κρύβει στον τομέα του τουρισμού.

9 Άξονες & Στόχοι στα Hotel Marketing Diploma

1. Να μπορείτε να χαράξετε μια στρατηγική για το ξενοδοχείο στο digital marketing χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια (internet marketing, social media marketing, διαφήμιση στο διαδίκτυο).

2. Να σχεδιάσετε ένα επιτυχημένο site που θα βγει ψηλά στη Google στο SEO στις λέξεις που θα επιλέξετε. Θα εφαρμόσετε όλες τις τεχνικές του SEO για το site που θα φέρει υψηλές επιδόσεις.

3. Να δημιουργήσετε μια καμπάνια Adwords Search στη μηχανή αναζήτησης Google στοχεύοντας τις κατάλληλες λέξεις και δημιουργώντας μια καμπάνια που τοποθετείται στις 3 πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.

4. Να δημιουργήσετε μια καμπάνια στο Adwords Display στοχεύοντας με 7 διαφορετικούς τρόπους το δίκτυο της Google και να δημιουργήσετε αποτελεσματικό remarketing με κείμενα ή banner.

5. Να μπορείτε να σχεδιάσετε την παρουσία αλλά και να υλοποιήσετε την καθημερινή δημοσίευση σε 6 social media μεταξύ των οποίων Facebook, Twitter, Google Plus (για τοποθέτηση στο χάρτη), YouTube, Instagram, Pinterest. Θα έχετε όλες τις γνώσεις για να βελτιώσετε την παρουσία στα Social Media.

6. Να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τη διαφήμιση στα social media και συγκεκριμένα τις διαφημιστικές πλατφόρμες σε Facebook, YouTube, και Instagram με υψηλή αποτελεσματικότητα.

7. Να μπορείτε να μετρήσετε τα αποτελέσματα μέσω Analytics και άλλων εργαλείων και να εντοπίζετε τα sales paths, δηλαδή τα κανάλια που φέρνουν υψηλές πωλήσεις και απόδοση.

8. Να μπορείτε να αναγνωρίζετε και να στοχεύετε την επιτυχία στο digital marketing και να σχεδιάσετε την υλοποίηση, να μπορείτε να υπολογίζετε με ακρίβεια το κόστος ανά εργαλείο, τα αποτελέσματα και να μπορείτε να σχεδιάζετε αποτελεσματικές digital marketing ενέργειες ανεξάρτητα από το αντικείμενο της επιχείρισης.

9. Να είστε έτοιμοι να βγείτε στην αγορά απέναντι στον ανταγωνισμό και να φέρετε αποτελέσματα που θα κάνουν τη διαφορά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τη στρατηγική του σεμιναρίου. Να χρησιμοποιήσετε το πρακτικό σεμινάριο από την επόμενη ημέρα για να φέρετε αποτελέσματα στην πράξη.

+ Προετοιμασία για 5 Διεθνείς Πιστοποιήσεις Digital Marketing (Google Certified Professional, OMCA, NOCN, eMA)

Περιεχόμενα σεμιναρίων Hotel Digital Marketing

Προώθηση Ξενοδοχείου στο Internet
01 Social Media, Internet Marketing & Πωλήσεις μέσω Ίντερνετ – αποκλειστική ενότητα

02 Σεμινάριο SEO & επιτυχία στη μηχανή αναζήτησης Google & Τα μυστικά του επιτυχημένου site – αποκλειστική ενότητα

03 Σεμινάριο email marketing & επιτυχημένες καμπάνιες

04 Σεμινάριο Google Analytics, Google Webmaster & Tracking Tools

Προώθηση Ξενοδοχείου με Διαφήμιση στο Internet

05 Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Search Network

06 Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Display Network

07 Σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook

08 Σεμινάριο Διαφήμιση YouTube, Video Advertising

Προώθηση Ξενοδοχείου στα Social Media

09 Σεμινάριο Facebook & Επιτυχία

10 Σεμινάριο Twitter & Επιτυχία

11 Σεμινάριο YouTube & Επιτυχία

12 Σεμινάριο Google Plus & Επιτυχία

13 Σεμινάριο Pinterest, Instagram & Flickr

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ

Μέσα από την Πλατφόρμα Digital Learning έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια, σε πλούσιο υλικό 500 σελίδων με απεριόριστες επαναλήψεις.
Πληροφορίες Συμμετοχής

Πληροφορίες συμμετοχής

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Τα τμήματα είναι πρωί & απόγευμα, 8-12 ατόμων, μικρά και ευέλικτα ώστε να μπορούμε να αφιερώσουμε προσωπικό χρόνο σε κάθε συμμετέχοντα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
91 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

1204 ευρώ για 1 άτομο
● Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε έως 10 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
● Οι τιμές είναι τελικές με απόδειξη ή τιμολόγιο.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από επιδότηση ΛΑΕΚ (0,45%).

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.