Βρείτε Σεμινάρια
x

Σεμινάριο σε αίθουσα

Hotels & Catering English – Αγγλικά για Στελέχη Ξονοδοχειακών Μονάδων, Υπηρεσιών Catering και Σερβιτόρων

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
StartLearn

Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).

Περισσότερες πληροφορίες

Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning). Περισσότερες πληροφορίες

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο Hotels & Catering English απευθύνεται συγκεκριμένα σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, receptionist, οροφοκόμους, τραπεζοκόμους, υπαλλήλους εταιρειών Catering, σερβιτόρους, μάγειρες, barista, bartender κλπ, που θέλουν να εργαστούν ως επαγγελματίες φιλοξενίας προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και να είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους ξένους επισκέπτες και να μπορέσουν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία και σε catering.

Σκοπός

Κεντρικός στόχος και σκοπός του προγράμματος είναι οι σπουδαστές:

  • Να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε προφορικούς διαλόγους και σε γραπτά κείμενα και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.
  • Να μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το σεμινάριο αυτό έχει ως σκοπό να εκπαιδεύσει στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων - επαγγελματίες φιλοξενίας που θέλουν να βελτιώσουν τα αγγλικά τους και τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στο χώρο εργασίας. Η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα καθιστά απαραίτητη την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας από τους εργαζόμενους στον τομέα των ξενοδοχειακών μονάδων, επιχειρήσεων, καταλυμάτων και των υπηρεσιών Catering. Παρέχει εξειδίκευση στο λεξιλόγιο την ανάγνωση, την κατανόηση, την ομιλία και τη σύνταξη για τα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και υπηρεσιών catering. Το σεμινάριο προσφέρει πάνω από 400 λεξιλογικούς όρους και φράσεις, ασκήσεις για τη δομή του γραπτού λόγου και τις ακουστικές ικανότητες και οδηγεί τους σπουδαστές σε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας αναφορικά με την ορολογία του εξοπλισμού ξενοδοχείων, τις κρατήσεις, υπηρεσίες τροφίμων και ποτών, θέματα ασφάλειας και τις επιλογές καριέρας.

Θεματικές Ενότητες

1. Meet our staff
2. Welcome!
3. Hotel amenities
4. Family-friendly lodging
5. Valet service
6. Theguest room
7. Checking in
8. Meet therestaurant staff
9. Taking a reservation
10. Breakfast service
11. Atthebar
12. Meet the kitchen staff
13. Utensils
14. Food service equipment
15. Food preparation
16. Making a room reservation
17. Loyalty programs
18. Confirming a reservation
19. Housekeeping
20. Concierge
21. Airport transfers
22. Evacuation
23. Checking out
24. Greeting andseating guests
25. Explaining themenu
26. Taking an order
27. Room service
28. Banquets
29. Food storage
30. Ordering food supplies
31. Special functions
32. Business travelers
33. Responding to requests
34. Reservation problems
35. Broken!
36. Responding to complaints
37. Hotel safety
38. Money matters
39. Making suggestions
40. Problems in thedining room
41. How will you pay?
42. Working together
43. Kitchen safety andsanitation
44. Writing a resume
45. Job interviews
46. Glossary

Πληροφορίες συμμετοχής

Διάρκεια & Εκπαιδευτικές υπηρεσίες

  • Διάρκεια 20 ώρες
  • Επαγγελματική εκπαίδευση
  • Περιλαμβάνεται υλικό εκπαίδευσης ΔΩΡΕΑΝ
  • Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης: Εξ αποστάσεως μέσω ZOOM ή Δια ζώσης
  • Το Σεμινάριο επιδοτείται μέσω ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 100%

Πιστοποίηση
Στο τέλος της φοίτησης οι σπουδαστές αξιολογούνται. Η επιτυχής ολοκλήρωση της εξεταστικής διαδικασίας οδηγεί στην απόκτηση της Πιστοποίησης. Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση για την αγορά εργασίας.

Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

***Οι Βεβαιώσεις Κατάρτισης Σπουδών εκδίδονται στα Ελληνικά & στα Αγγλικά διότι έχουν εγκριθεί και από το ΥΠ.ΠΑΙ.Θ.

Πιστοποίηση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση
Hotels & Catering English – Αγγλικά για Στελέχη Ξενοδοχείων, Υπηρεσιών Catering και Σερβιτόρων

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.