Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Ρωσικά για ενήλικες

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
StartLearn

Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning).

Περισσότερες πληροφορίες

Διεξάγεται και με εξ αποστάσεως παρακολούθηση (e-learning). Περισσότερες πληροφορίες

Περιγραφή σεμιναρίου

Μαθήματα Ρωσικής γλώσσας...για Ενήλικες & Παιδιά (Επίπεδα: Α1,Α2, Β1,Β2, Γ1, Γ2)

Η Ρωσική γλώσσα καταλαμβάνει την 4η θέση παγκοσμίως, μετά την κινεζική, την αγγλική και την ισπανική, αφού είναι η επίσημη γλώσσα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς και των κρατών που προέκυψαν από τη διάλυση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης παράλληλα με τις εθνικές τους γλώσσες. Η Ρωσική ανήκει στην οικογένεια των σλαβικών γλωσσών. Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν το κυριλλικό αλφάβητο που αποτελείται από 33 χαρακτήρες.

Αρχάριο Επίπεδο Ρωσικής Γλώσσας Α1
Ο σπουδαστής μπορεί να χρησιμοποιεί και να κατανοεί καθημερινές εκφράσεις με απλό τρόπο στην καθημερινή του ζωή. Εκπαιδεύεται στη ρωσική φωνητική, στη ρωσική γραμματική και αποκτά γνώσεις στο βασικό λεξιλόγιο. Αποκτά το Α1 πτυχίο μετά από εξετάσεις.
Διάρκεια:144 ώρες (4 ώρες την εβδομάδα επί 9 μήνες)

Βασικό Επίπεδο Ρωσικής Γλώσσας Α2
Ο σπουδαστής διαθέτει αρκετές γνώσεις ώστε να μπορεί δημιουργεί διαλόγους και να ανταπεξέρχεται σε βασικά θέματα επικοινωνίας. Εκπαιδεύεται στη βασική επικοινωνία κατά την ανάγνωση, την ομιλία, τη γραφή, την ακρόαση. Αποκτά το Α2 πτυχίο μετά από εξετάσεις.
Διάρκεια:144 ώρες (4 ώρες την εβδομάδα επί 9 μήνες)

Μεσαίο Επίπεδο Ρωσικής Γλώσσας Β1
Ο σπουδαστής διαθέτει αρκετές γνώσεις ώστε να μπορεί δημιουργεί διαλόγους και να ανταπεξέρχεται σε βασικούς τομείς επικοινωνίας όπως σχολείο, εργασία, διακοπές. Εκπαιδεύεται στην επικοινωνία κατά την ανάγνωση, την ομιλία, τη γραφή, την ακρόαση έτσι ώστε να ακούει και να απαντά με ευχέρεια. Δίνεται μεγάλη βάση στη γραμματική και στο λεξιλόγιο. Αναπτύσσει την ομιλία του σε θέματα κοινωνικής ζωής. Αποκτά το Β1 πτυχίο μετά από εξετάσεις.
Διάρκεια:144 ώρες (4 ώρες την εβδομάδα επί 9 μήνες)

Ανώτερο Επίπεδο Ρωσικής Γλώσσας Β2
Ο σπουδαστής πλέον κατανοεί ένα πολύ δύσκολο κείμενο και απαντάει με άνεση. Μπορεί να εκφράζεται με σαφήνεια σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και να εκφέρει άποψη για πολλά θέματα. Αναπτύσσει την ομιλία του σε θέματα κοινωνικής ζωής. Αποκτά το Β2 πτυχίο μετά από εξετάσεις.
Διάρκεια:144 ώρες (4 ώρες την εβδομάδα επί 9 μήνες)

Ανώτατο Επίπεδο Ρωσικής Γλώσσας Γ1
Ο σπουδαστής πλέον κατανοεί μεγάλα και δύσκολα κείμενα και εκφράζεται με ελεύθερη σκέψη. Αναπτύσσει την ομιλία του σε θέματα κοινωνικά & επαγγελματικά. Αποκτά το Γ1 πτυχίο μετά από εξετάσεις.
Διάρκεια:144 ώρες (4 ώρες την εβδομάδα επί 9 μήνες)

Ανώτατο Επίπεδο Ρωσικής Γλώσσας Γ2
Ο σπουδαστής κατανοεί χωρίς προσπάθεια ό,τι ακούει και ό,τι διαβάζει. Μπορεί να αναπτύξει θέματα με άνεση και ακρίβεια αυθόρμητα είτε είναι κοινωνικά, επιχειρησιακά ή τουριστικά. Να ακούει ραδιόφωνο, τηλεόραση και να κατανοεί. Αποκτά το Γ2 πτυχίο μετά από εξετάσεις.
Διάρκεια:144 ώρες (4 ώρες την εβδομάδα επί 9 μήνες)

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.