Κατηγορία:
Λογιστικά & Φοροτεχνικά, Εργατικά / Ασφαλιστικά, Λογιστική

Ψηφιακά εργαλεία Μηχανοργάνωσης Λογιστηρίου (Singular)

Μοιράσου το
Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Computer Start

Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στις κατηγορίες Λογιστικά & Φοροτεχνικά, Εργατικά / Ασφαλιστικά, Λογιστική

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε: Σπουδαστές, Τελειόφοιτους και σε Απόφοιτους Οικονομικών Σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε Στελέχη Επιχειρήσεων - Υπαλλήλους Λογιστηρίου και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι επιθυμούν να ασχοληθούν με το αντικείμενο Μηχανοργάνωσης Λογιστηρίου, σε Απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τεχνικών Λυκείων ειδικότητας Λογιστικής, καθώς και σε ανέργους οι οποίοι αναζητούν να εντάξουν στο βιογραφικό τους ένα επιπλέον χρήσιμο προσόν το οποίο θα τους βοηθήσει στην γρηγορότερη ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Επίσης, το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για τους ήδη Εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, καθώς επιθυμούν την άνοδο τους στην εργασία τους. Τέλος, απευθύνεται σε στελέχη με βασικές γνώσεις οικονομικών, σε λογιστές οι οποίοι διαθέτουν βασικές γνώσεις λογιστικής, καθώς και σε συμβούλους – οικονομολόγους ώστε να διαχειρίζονται με ορθό, γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο τις καθημερινές τους λογιστικές εργασίες.

ΣΚΟΠΟΣ

Με το σεμινάριο «Ψηφιακά Εργαλεία Μηχανοργάνωσης Λογιστηρίου» ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να διεκπεραιώνει τις λογιστικές εργασίες μιας επιχείρησης. Χρησιμοποιώντας πρακτικές μεθόδους και ειδικά προγράμματα λογισμικού μπορεί να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε εργασία του ανατεθεί. Ο Λογιστής πλέον έχει ένα καινούργιο πρόσωπο και βαδίζει σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Η τήρηση αρχείων, οικονομικών καταστάσεων και η έκδοση παραστατικών γίνεται πλέον μηχανογραφημένα. Η επικοινωνία με τους Δημόσιους Οικονομικούς φορείς γίνονται ηλεκτρονικά και όλα τα οικονομικά στοιχεία αναλύονται και επεξεργάζονται στον υπολογιστή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Το επάγγελμα του Λογιστή είναι ένα ζωντανό και αναγκαίο επάγγελμα για την σημερινή κοινωνία. Καθώς όλα εξελίσσονται έτσι και το συγκεκριμένο επάγγελμα αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής. Όλα πλέον βασίζονται στους Η/ Υ και στη σωστή χρήση τους. Ο κόσμος του διαδικτύου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και ένας σύγχρονος Λογιστής πρέπει να έχει την απαραίτητη γνώση για την λειτουργία των λογιστικών προγραμμάτων που υπάρχουν.

Θεματικές Ενότητες:
• Εμπορική διαχείριση
• Γενική λογιστική
• Μισθοδοσία
• Έσοδα – έξοδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια και Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες
• Διάρκεια:3 μήνες – 5 ώρες εβδομαδιαία. Σύνολο:55 ώρες
• Στην προσπάθεια για ευέλικτη διδασκαλία υπάρχει η δυνατότητα εκπαίδευσης από απόσταση (e- learning)
• Το Σεμινάριο επιδοτείται μέσω ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ 100%

Πιστοποίηση
Βεβαίωση Κατάρτισης Σπουδών πιστοποιημένη από το Υπουργείο Παιδείας Αρ. Αδείας: 2100634 - Κε.Δι.Βι.Μ.1 COMPUTER START και αναγνωρισμένη για την αγορά εργασίας. Το Σεμινάριο Ψηφιακά εργαλεία Μηχανοργάνωσης Λογιστηρίου (Singular) έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης
ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Όλα τα νέα και οι ενημερώσεις απευθείας στο email σας