Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Επιπέδου 1

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΔΒΜ2
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων αφορούν στην κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων (χειριστών τροφίμων) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, πχ:
• οβελιστήρια, ταβέρνες, εστιατόρια, εργαστήρια τροφίμων
• ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, καφετέριες
• παντοπωλεία, περίπτερα
• εταιρείες διανομής τροφίμων, αποθήκες τροφίμων κ.ά.

Σκοπός

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή, μέσω της αποτελεσματικής και κατάλληλης κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ πρόκειται να υλοποιήσει Νεο Σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου 1 (ΕΦΕΤ) στην Θεσσαλονίκη.

Με απαίτηση του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 852/2004 και σύμφωνα με τις διατάξεις της ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β’/17-08-2007 όσοι εργάζονται σε θέσεις χειρισμού τροφίμων υποχρεούνται να παρακολουθήσουν εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης σε θέματα τροφίμων.

Ενδεικτικές Θεματικές Ενότητες Προγράμματος
• Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων.
• Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών.
• Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους.
• Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων.
• Πρακτικές καθαρισμού.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.