Σε ποιους απευθύνεται
Τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων αφορούν στην κατάρτιση του προσωπικού των επιχειρήσεων (χειριστών τροφίμων) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, πχ:
• οβελιστήρια, ταβέρνες, εστιατόρια, εργαστήρια τροφίμων
• ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, καφετέριες
• παντοπωλεία, περίπτερα
• εταιρείες διανομής τροφίμων, αποθήκες τροφίμων κ.ά.