Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Στέλεχος Διαμεταφοράς Προϊόντων / Διαλογέας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Σε ποιους απευθύνεται

Αφορά κυρίως επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (3PL), forwarders, μεταφορικές εταιρείες. Επίσης, εμπορικές χονδρικού ή λιανικού εμπορίου, παραγωγικές, μεταφορικού, με κάθε τρόπο, έργου, επιχειρήσεις, οι οποίες είτε έχουν in-house logistics, είτε εκχωρούν μέρος του έργου αυτού outsourcing

Σκοπός

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει στόχο να εκπαιδεύσει πάνω στην καθημερινότητα της δουλειάς τους τον Προϊστάμενο, Υπεύθυνο και τα λοιπά στελέχη της Αποθήκης και Διαμεταφορικής εταιρείας. Τον Υπεύθυνο Διανομής, Υπεύθυνο Εξυπηρέτησης Πελατών Υπεύθυνο Σχεδιασμού & Ζήτησης, Υπεύθυνο Μεταφορών & Δρομολόγησης, υπεύθυνους ποιότητας, στην εφαρμογή των κανόνων σύγχρονης οργάνωσης και λειτουργίας της Διαμεταφορικής εταιρείας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Μαθησιακά αποτελέσματα
Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις λειτουργίες της αποθήκης, να διαχειριστούν το απόθεμα, τον εξοπλισμό, τον χώρο, το προσωπικό, τις μεταφορικές εταιρείες, τη δρομολόγηση , τους υπεργολάβους και τις παραγγελίες των πελατών της με αποτελεσματικότερο τρόπο,στις συνθήκες του παγκόσμιου ανταγωνισμού στα logistics.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση να :
- Κατανοήσουν τα στοιχεία του Αποθηκάριου Διαμεταφορέα σαν Manager, και τις μεθόδους υποκίνησης και ανάπτυξης εργαζομένων στην αποθήκη
- Γνωρίσουν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας
- Κατανοήσετε τις βασικές και ανελαστικές απαιτήσεις προτύπων πιστοποίησης, διακριβώσεων ( ISO’s, TAPA , ιδιωτικά Πρωτόκολλα)
- Κατανοήσουν τις μεθόδους και τεχνικές παραλαβής τοποθέτηση των αγαθών, δεμάτων, φακέλων
- Κατανοήσουν τις μεθόδους και τις τεχνικές ετοιμασίας τοποθέτησης των παραγγελιών και τον προγραμματισμό των αποστολών αγαθών, δεμάτων, φακέλων
- Κατανοήσουν τα Βασικά της αποθήκευσης διαχείρισης και μεταφορά ιδιαίτερο προϊόντων όπως επικινδύνων φορτίων (ADR) και ευαίσθητων προϊόντων ( τρόφιμα , φάρμακα)
- Κατανοήσουν ειδικά θέματα Ταχυδρομικής αγοράς
- Προσεγγίσουν τις βασικές έννοιες κοστολόγησης
- Προσεγγίσουντα θέματα της οικονομίας της μεταφοράς, βέλτιστες διαδρομές, δείκτες απόδοσης και απολογισμού
- Σχεδιάσουν την συντήρηση στόλου, την ανάλυση κόστους, να κατανοήσετε τα είδη συντήρησης και τη σχετική τεκμηρίωση
- Κατανοήσουν τα ΙΤ tools της εφοδιαστικής αλυσίδας όπως ERP, WMS, MRPI&II,ABC
- Κατανοήσουν τα συστήματα επικοινωνίας «Truck trailer security satellite navigator systems»
- Σχεδιάσετε την εξυπηρέτηση του πελάτη, την σχετική τεκμηρίωση , τα υποστηρικτικά συστήματα επικοινωνίας (CRM)
- Κατανοήσουν θέματα Υ & Α και την διαχείριση κινδύνου εφοδιαστικής αλυσίδας
- Κατανοήσουν ιδιαίτερα την Ανάλυση των Κινδύνων Οδικής Ασφάλεια, αξιολόγηση ρίσκου διαδρομών τους δείκτες οδικής ασφάλειας, και των εργαλείων δρομολόγησης
- Κατανοήσουν θέματα προστασία επαγρύπνησης περιβάλλοντος. Μεταφορά & πράσινη εφοδιαστική αλυσίδα

Στους συμμετέχοντες παρουσιάζονται εφαρμοσμένες πρακτικές logistics, παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων με ασκήσεις αυτό-αξιολόγησης.
Το σεμινάριο αφορά κυρίως επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας (3PL), forwarders ,μεταφορικές εταιρείες.
Το πρόγραμμα παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις λειτουργίες της αποθήκης, να διαχειριστούν το απόθεμα, τον εξοπλισμό, τον χώρο, το προσωπικό, τις μεταφορικές εταιρείες, τη δρομολόγηση , τους υπεργολάβους και τις παραγγελίες των πελατών της με αποτελεσματικότερο τρόπο,στις συνθήκες του παγκόσμιου ανταγωνισμού στα logistics.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.