Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σεμινάριο Σοκολάτας

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Τουρισμός / Εστίαση

Εισηγητής

Χρήστος Βέργαδος, Pastry Chef
"Πολυπράγμων και πολυμήχανος, ακριβής αλλά και ευέλικτος στην επιλογή "τεχνοτροπίας" στα γλυκά του, επιλέγει να αναδεικνύει το εικαστικό προφίλ της ζαχαροπλαστικής με projects που πάντα έχουν κάτι καινούριο να πουν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ίδιος είναι ο εμπνευστής του "SWEET FASHION SHOW"! Στοιχειολογώντας υλικό από το εκτενές βιογραφικό του ξεχωρίζεις σπουδές και σεμινάρια σε Ελλάδα και στην ENSP (Ecole Nationale Superieur de la Patisserie) της Γαλλίας, επιδείξεις ακόμα και στον Καναδά με σοκολατένια φορέματα που τα "περπάτησαν" μοντέλα στη πασαρέλα και φτάνεις μέχρι το στήσιμο του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και την εκπαίδευση των νέων που θέλουν να ασχοληθούν με το επάγγελμα στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

• Τεχνικές Στρωσίματος
• Επιδόρπιο σε πιάτο
• Σοκολατάκι
• Καλλιτεχνική Σύνθεση με σοκολάτα

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημερομηνίες Διεξαγωγής
Πέμπτη 22 Μαρτίου | 16.00 – 21.00
Παρασκευή 23 Μαρτίου | 10.00 – 15.00

Καλέστε στο 2410 660 600 Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-21:00. Πληροφορίες: Σύμβουλοι Εκπαίδευσης

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.