Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Σεμινάρια εκπαίδευσης: E.F.RL.PL.T. - Emotional Freedom role playing Technique | ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
APPLESTARS - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Σκοπός

Μέσα από το σεμινάριο θα μάθετε πως να εφαρμόζετε την τεχνική στον εαυτό σας ώστε να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα, φοβίες, τραυματικές εμπειρίες, και γενικότερα από οτιδήποτε εμποδίζει την ψυχική και σωματική σας υγεία, μέσα από role playing και άλλες δραστηριότητες..

Περιγραφή σεμιναρίου

Το EFT βασίζεται στη θεωρία ότι “Όλα τα αρνητικά συναισθήματα προκαλούνται από μια διαταραχή στο ενεργειακό σύστημα του σώματος”.

Μέσα από το σεμινάριο θα μάθετε πως να εφαρμόζετε την τεχνική στον εαυτό σας ώστε να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα, φοβίες, τραυματικές εμπειρίες, και γενικότερα από οτιδήποτε εμποδίζει την ψυχική και σωματική σας υγεία, μέσα από role playing και άλλες δραστηριότητες..

Τα παιχνίδια ρόλων αναπαριστούν αληθινές συνθήκες της καθημερινής ζωής. Προβάλλονται με τα παιχνίδια ρόλων ενισχύεται η πρωτοβουλία, δίνεται η δυνατότητα σε ομάδες να επεξεργαστούν αμφιλεγόμενα θέματα της καθημερινής ζωής, π.χ. κοινωνικά προβλήματα, περιβαλλοντικά θέματα κ.ά. και ενθαρρύνεται η συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων α) για τον εαυτό σου, π.χ. τι θα κάνεις εσύ προσωπικά σε μια αμφιλεγόμενη περίπτωση, β) για τους άλλους, π.χ. πώς θα σκεφτείς την οικογένειά σου σε μια τέτοια περίπτωση και γ) με άλλους, π.χ. όταν καλείσαι να συναποφασίσεις με ένα σύνολο ανθρώπων για κάτι.

Έχει περιγραφεί σαν «Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος».χρησιμοποιεί τους ίδιους ενεργειακούς μεσημβρινούς που χρησιμοποιούνται και στον παραδοσιακό βελονισμό για να αντιμετωπίσει σωματικά και συναισθηματικά προβλήματα, αλλά χωρίς την χρήση των βελονών. Η μνήμη παραμένει αλλά το συναισθηματικό φορτίο έχει φύγει.

Το EFT είναι μια ήπια, ανώδυνη και «χαλαρωτική» θεραπευτική μέθοδος με καταπληκτικά αποτελέσματα και μέσω της Δραματοθεραπευτικής οδού επιτυγχάνει πάντα.

Απλά χτυπηματάκια με την άκρη των δακτύλων, εφαρμόζονται σε συγκεκριμένα βελονιστικά σημεία στο σώμα, ενώ ταυτόχρονα ο πάσχων συγκεντρώνεται (εστιάζει) σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα – ανεξάρτητα αν αυτό είναι ένα τραυματικό γεγονός, ένας εθισμός ή απλώς κάποια ανησυχία.

Συμπληρωματική και ενισχυτική θεραπεία,βοηθά σε ένα πολύ ευρύ φάσμα προβλημάτων, χρησιμοποιείται σήμερα από Γιατρούς και Θεραπευτές Εναλλακτικής Ιατρικής σε όλο τον κόσμο.

Το EFT είναι για όλους!
Τεχνική που εφαρμόζεις στον εαυτό του για την αντιμετώπιση κάθε είδους συναισθηματικών προβλημάτων και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να βοηθήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών.

Το EFT μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από επαγγελματίες του χώρου της υγείας, οι οποίοι μπορούν να το εντάξουν στις θεραπευτικές τους πρακτικές.

Συνδυασμός χτυπημάτων σε συγκεκριμένα σημεία των ενεργειακών μεσημβρινών ενώ ταυτόχρονα εκφράζονται από τον πάσχοντα συγκεκριμένες δηλώσεις, δρα έτσι ώστε να καθαρίσει τις «ενεργειακές διαταραχές» και τα «συναισθηματικά μπλοκαρίσματα» από το ενεργειακό σύστημα του σώματος.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Πρόγραμμα 2 μηνών δύο Σάββατα το μήνα από 3ώρες.
Κόστος:70 Ευρώ. Το ποσό μπορεί να δοθεί έως 3 δόσεις.//Φοιτητές & Άνεργοι 55 Ευρώ.(Περιλαμβάνει βεβαίωση παρακολούθησης, Υλικό και Σημειώσεις).

Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.