Βρείτε Σεμινάρια
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο μακιγιάζ απευθύνεται σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν εμπειρία πολύτιμη για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, αλλά και σε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με τον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το μακιγιάζ είναι η τέχνη της μεταμόρφωσης που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου και του σώματος και εξαφανίζει τις ατέλειες.

Οι Αιγύπτιοι κατείχαν το μυστικό του ανεξίτηλου μέικ-απ πριν από χιλιάδες χρόνια, καθώς από το 10.000 π.Χ. ακόμα είχαν δημιουργήσει καλλυντικά αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούμε σήμερα, όπως οι αντιγηραντικές κρέμες και οι αλοιφές για τις ραγάδες του δέρματος.Στην Αρχαία Ελλάδα, οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν το "ψιμύθιο", δηλαδή τον ανθρακικό μόλυβδο για να μακιγιαριστούν. Το ψιμύθιο είναι μια μορφή λευκής σκόνης που λευκαίνει το δέρμα.

Στις μέρες μας το μακιγιάζ δεν είναι μόνο μια πρακτική προσωπικής ομορφιάς, αλλά και ένα προσοδοφόρο επάγγελμα απαραίτητο σε διάφορους κλάδους, όπως είναι τα Μέσα Ενημέρωσης, ο κινηματογράφος και η βιομηχανία του θεάματος γενικά.

Η Σχολή Μακιγιάζ του ΚΔΒΜ-2 ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει πιστοποιημένα επαγγελματικά σεμινάρια μακιγιάζ μεγάλης ή μικρής διάρκειας.

Τα σεμιναριακά μαθήματα εξειδικευμένου μακιγιάζ είναι εστιασμένα σε συγκεκριμένες εφαρμογές Μακιγιάζ.

Ειδικότερα διδάσκονται:
Μακιγιάζ εποχής
Μακιγιάζ TV - Κινηματογράφου
Μακιγιάζ θεάτρου
Μακιγιάζ σπέσιαλ εφέ
Μακιγιάζ (παιδικό - φανταστικό)
Tatoo - Body Painting

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.