Βρείτε Σεμινάρια
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Μόδα / Αισθητική

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο τατουάζ απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να διδαχθούν τις τεχνικές δερματοστιξίας σε υψηλό επίπεδο από επαγγελματίες του χώρου, να αποκτήσουν πιστοποιημένο δίπλωμα και να σταδιοδρομήσουν σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση.

Σκοπός

 Σκοπός του σεμιναριακού προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν τις πανάρχαιες μεθόδους διακοσμητικής του δέρματος, αλλά και την εξέλιξή τους.

Περιγραφή σεμιναρίου

Το τατουάζ ή δερματοστιξία είναι μια μορφή τροποποίησης του σώματος με την τεχνική της εισαγωγής ανεξίτηλου μελανιού στο χόριο στρώμα του δέρματος με σκοπό την αλλαγή του χρώματός του.

Η λέξη tattoo, ή tattow στον 18ο αι., είναι δανεισμένη από την Πολυνησιακή λέξη tatau, που σημαίνει ορθός, έντεχνος. Πριν την εισαγωγή της Πολυνησιακής λέξης στο λεξιλόγιο, η πρακτική του τατουάζ περιγραφόταν στη Δύση ως τσιμπήματα, ζωγραφική ή χρώση. Η λέξη καθιερώθηκε σε μεταγενέστερους χρόνους από ναυτικούς που έκαναν σχέδια στο δέρμα τους κατά τη διάρκεια των ταξειδιών τους.

Το τατουάζ αναφέρεται και ως «μελάνι», «κομμάτια», «τέχνη του δέρματος» «τέχνη του τατουάζ», «τατς», ή «δουλειά», ενώ οι δημιουργοί του ως "τατουατζήδες", «καλλιτέχνες του τατουάζ», «τατούερς» ή «τατούιστς» και τα μέρη όπου εργάζονται ως «καταστήματα τατουάζ», «στούντιο τατουάζ» ή «αίθουσες τατουάζ».

Στην εποχή μας το ταζουάζ έχει εξελιχθεί σε μια πολύ διαδεδομένη επιλογή αισθητικής διαφοροποίησης, αλλά και σε ένα πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Εσύ θέλεις να μάθεις να "χτυπάς" τατού;

O Τομέας Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ διοργανώνει ένα πρωτοποριακό σεμινάριο εκμάθησης τεχνικών Δερματοστιξίας στο πλαίσιο του οποίου εξειδικευμένοι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία και διεθνείς διακρίσεις μυούν τους συμμετέχοντες στην τέχνη του Tattoo και τους εφοδιάζουν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις.

Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στα εργαστήρια του ΟΜΗΡΟΥ με απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφαλείας.

Ενδεικτικά διδάσκονται:

  • Ιστορία του Tattoo.
  • Δέρμα και Ανατομία Δέρματος.
  • Απολύμανση-Αποστείρωση-Αντισηψία.
  • Εργαλεία.
  • Βody Art.

Πληροφορίες συμμετοχής

Οι κάτοχοι του Πιστοποιητικού παρακολούθησης του σεμιναρίου Tattoo μπορούν να εργαστούν σε εξειδικευμένα studio, σε κέντρα Ομορφιάς αλλά και να καλύψουν ανάγκες στην τηλεόραση, το θέατρο, τη διαφήμιση, τη φωτογράφιση, την μόδα.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.