Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ (RISK ASSESSMENT) ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ & ΧΗΜΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία ISO/Haccp/OHSAS

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους σε όλη την αλυσίδα τροφίμων που εμπλέκονται στην Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων , Υπευθύνους και Συντονιστές Ασφάλειας Τροφίμων, Μέλη της Ομάδας Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους ΣΔΑΤ και άλλους ενδιαφερόμενους (Φορείς Ελέγχου, Επιστημονικούς Συνεργάτες, κλπ).

Περιγραφή σεμιναρίου

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επεξηγεί την ανάλυση και αξιολόγηση επικινδυνότητας σε χημικούς και μικροβιολογικούς παράγοντες κινδύνου. Κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος αναλύονται τα μοντέλα εκτίμησης της αξιολόγησης της επικινδυνότητας σε χημικούς και μικροβιολογικούς παράγοντες κινδύνου.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται και εξηγούνται οι χρήσεις όλων των τοξικολογικών δεικτών (ADI, TDI, ARfD, κ.α) που αφορούν τους χημικούς παράγοντες κινδύνου.
Πραγματοποιούνται παραδείγματα εκτίμησης της διαιτητικής πρόσληψης χημικών παραγόντων κινδύνων καθώς και case studies από αναλύσεις μικροβιολογικών και χημικών παραγόντων κινδύνου σε επιχειρήσεις τροφίμων και αναλύονται όλα τα ηλεκτρονικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι χρήσιμα για την ανάλυση της επικινδυνότητας στις επιχειρήσεις τροφίμων.

Επιπλέον αναλύονται οι νομοθετικές απαιτήσεις αναφορικά με την ανάλυση επικινδυνότητας σε επιχειρήσεις τροφίμων. Τέλος εξηγείται η χρήση της ανάλυσης επικινδυνότητας στην ανάπτυξη του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.