Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Εντατικό Τμήμα Προετοιμασίας για Κατατακτήριες Εξετάσεις εισαγωγής στη Νομική Σχολή Αθηνών

Το σεμινάριο έχει λήξει! Δείτε όλα τα ενεργά σεμινάρια πατώντας εδώ.

Εισηγητής

Ο Κίμων Σαϊτάκης είναι μάχιμος δικηγόρος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αστικό Δίκαιο. Παράλληλα με τη δικηγορία, δραστηριοποιείται και ως νομικός σύμβουλος επιχειρήσεων. Από το 2008 έως και σήμερα, παραδίδει μαθήματα αστικού δικαίου σε φοιτητές της Νομικής. Έχει συνεργασθεί συγγραφικά με καθηγητές νομικών σχολών και έχει συμμετάσχει σε πανεπιστημιακά ερευνητικά προγράμματα ως επιστημονικός συνεργάτης. Το ερευνητικό και συγγραφικό του έργο καλύπτει ευρύ φάσμα του Ιδιωτικού δικαίου, με πληθώρα δημοσιεύσεων στον ελληνικό επιστημονικό τύπο. Είναι τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» επί ποικίλων νομικών θεμάτων σε εβδομαδιαία στήλη με τίτλο «Οι ειδικοί συμβουλεύουν».
Ο Σπυρίδων Σκλήρης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο ίδιο πανεπιστήμιο. Είναι κάτοχος Πτυχίου Μεταπτυχιακής Εξειδίκευσης και μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M.) Master 2- Droit public general- του Πανεπιστημίου Paris 1-Pantheon Sorbonne. Έχει διατελέσει "national tutor" στο επιμορφωτικό πρόγραμμα Human Rights Education for Legal Professionals "HELP", σε θέματα απαγόρευσης των διακρίσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ασκεί μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο, στο Ενωσιακό Δίκαιο και στο δίκαιο της ΕΣΔΑ. Παράλληλα με τη δικηγορία, διδάσκει φροντιστηριακά μαθήματα δημοσίου δικαίου σε φοιτητές της Νομικής.

Σε ποιους απευθύνεται

Τα τμήματα απευθύνονται: σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) καθώς και στους κατόχους πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων.

Περιγραφή σεμιναρίου

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ οργανώνει εντατικό τμήμα προετοιμασίας για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις για την εισαγωγή στη Νομική Σχολή Αθηνών την ακαδημαϊκή περίοδο 2016-2017.

Τα μαθήματα δομούνται με στόχο αφενός την επαρκή εμπέδωση της διδακτέας ύλης των σχετικών κλάδων δικαίου αφετέρου τη μεθοδική και συστηματική προετοιμασία για τις εξετάσεις με επαναληπτικά διαγωνίσματα και επίλυση πρακτικών θεμάτων.

Η διδασκαλία οργανώνεται από διδάσκοντες που διαθέτουν άριστη και εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου.Παρέχεται σύγχρονο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό κατανόησης (σημειώσεις εισηγητή, διαγράμματα, πρακτικά εξάσκησης κλπ.).

Διδάσκονται:
- Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου
- Γενικό Ποινικό Δίκαιο
Κίμων Σαϊτάκης, Δικηγόρος, LL.M. Διδάκτωρ Αστικού Δικαίου Παν/μίου Αθηνών

- Συνταγματικό Δίκαιο
Σπυρίδων Σκλήρης, Δικηγόρος , LL.M.

Πληροφορίες συμμετοχής

Ειδική τιμή για εγγραφές έως 31 Μαρτίου 2016.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ*
25% έκπτωση για αγορές βιβλίων συναφούς θεματολογίας της ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣΕιδικές τιμές για συμμετοχή σε σεμινάρια, συνέδρια και συναφείς εκδηλώσεις που οργανώνει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΝΒ Εκπαιδευτική, εφόσον αφορούν στον κλάδο των μαθημάτων που διδάσκονται.
* Τα παραπάνω προνόμια παρέχονται για όσο χρόνο διαρκεί το πρόγραμμα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.