Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

DIGITAL MARKETING MASTER PROFESSIONAL DIPLOMA

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
LEADER SCHOOL Seminars & Coaching
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Πωλήσεις & Marketing

Περιγραφή σεμιναρίου

Επαγγελματικά σεμιναρια Digital Marketing που περιέχουν πρακτική γνώση, τεχνικές, εργαλεία, στρατηγική και αποκλειστική μεθοδολογία Leader School για online επιτυχία. Με το σεμινάριο Digital Marketing Master PRO του Leader School εκτός από την άμεση και πρακτική γνώση για τα εργαλεία του Digital Marketing προετοιμάζεστε για 5 διεθνείς πιστοποιήσεις Digital Marketing.

Περιγραφή Σεμιναρίου
Το σεμιναριο Digital Marketing Master Professional Diploma είναι το πιο πλήρες πρόγραμμα πρακτικής & άμεσηςεπαγγελματικής εκπαίδευσης στην αγορά. Συνδυάζει digital marketing σεμιναρια με γνώσεις του κύκλου σεμιναρίων Social Media Marketing MASTER και του κύκλου σεμιναρίων Internet Marketing PRO για να αποκτήσετε ολοκληρωμένη γνώση πάνω σε θέματα προώθησης στο ίντερνετ.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 μεγάλες θεματικές, το internet marketing, τη διαφήμιση στο διαδίκτυο και το social media marketing και περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις, τη στρατηγική και τα εργαλεία για να έχετε αποτέλεσμα στις πωλήσεις ή την επικοινωνία μέσω διαδικτύου. Ένα ολοκληρωμένο, άμεσο και πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γύρω από το διαδίκτυο και τις ευκαιρίες που κρύβει.

Το σεμινάριο συνδυάζει όλα τα επιμέρους σεμινάρια και παρέχει μοναδικές ενότητες που δεν υπάρχουν σε άλλα σεμινάρια. Είναι το καλύτερο σεμινάριο του Leader School και Νο1 επιλογή για τους περισσότερους επαγγελματίες πελάτες μας καθώς αποτελεί το μοναδικό επαγγελματικό σεμινάριο Digital Marketing της αγοράς.

Γενικοί Άξονες Σεμιναρίου
Αναλυτικότερα οι ενότητες στο πιο ολοκληρωμένο πρακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γύρω από τα Social Media, το Internet Marketing και τη Διαφήμιση στο Διαδίκτυο:
• Νέα Κανάλια Επικοινωνίας & Πωλήσεων (social media / blog / κατακερματισμός αγοράς / νέα εργαλεία διαφήμισης)
• Κανόνες Social Media & προσαρμογή στο mentality του σύγχρονου μοντέλου επικοινωνίας
• Ελλάδα & Social Media – στοιχεία ερευνών / στόχευση / αποτελέσματα
• Εύρεση και στόχευση κοινού / επικοινωνία ανάλογα με το κοινό
• Case Studies / Fail Studies σωστής αξιοποίησης των νέων καναλιών
• Οργάνωση και στρατηγική της επικοινωνίας στα νέα κανάλια επικοινωνίας (mainstream sites, new sites, blogs, social profiles, communities, forums)
• Περιγραφή νέων social καναλιών επικοινωνίας και ανάλυση στόχευσης και κοινού καθώς και εκπαίδευση χρήσης σε Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, YouTube, Tumblr, Instagram, Pinterest, Flickr, Slideshare
• Περιγραφή νέων καναλιών διαφήμισης – μέθοδοι και μέσα καθώς και εκπαίδευση χρήσης σε Google Adwords, Affiliate Marketing, Social Ads (Facebook Ads), Email Marketing, Video Marketing, Link Ads, Paid Posts.
• Site και μηχανή αναζήτησης – παράγοντες που θα βελτιώσουν την εικόνα του site στη Google / επισκεψιμότητα / engagement / πωλήσεις
• Διαδικασία & στρατηγική: 10 πρακτικά βήματα για επιτυχία στο ίντερνετ για κάθε επαγγελματία (coaching session με πρακτική εφαρμογή στον τομέα που σας ενδιαφέρει)
• Προετοιμασία για 5 Διεθνείς Πιστοποιήσεις Digital Marketing (Google Certified Professional, OMCA, NOCN, eMA)

Περιεχόμενα Σεμιναρίου
Τα Digital Marketing σεμιναρια που αποτελούν το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνουν την ύλη από 15 ενότητες και επιμέρους σεμινάρια του Leader School.

Κύκλος Internet Marketing
01 Social Media, Internet Marketing & Πωλήσεις μέσω Ίντερνετ – αποκλειστική ενότητα
02 Σεμινάριο SEO & επιτυχία στη μηχανή αναζήτησης Google & Τα μυστικά του επιτυχημένου site – αποκλειστική ενότητα
03 Σεμινάριο email marketing & επιτυχημένες καμπάνιες
04 Σεμινάριο Google Analytics, Google Webmaster & Tracking Tools

Κύκλος Διαφήμιση στο Internet
05 Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Search Network
06 Σεμινάριο Google Adwords & Επιτυχημένες Καμπάνιες στο Display Network
07 Σεμινάριο Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Affiliate Marketing, Adsense και Έσοδα από Online πηγές
08 Σεμινάριο Διαφήμιση στο Facebook
09 Σεμινάριο Διαφήμιση YouTube, Video Advertising & LinkedIn & Twitter Ads

Κύκλος Social Media Marketing
10 Σεμινάριο Facebook & Επιτυχία
11 Σεμινάριο LinkedIn & αγορά εργασίας
12 Σεμινάριο Twitter & Επιτυχία
13 Σεμινάριο YouTube & Επιτυχία
14 Σεμινάριο Google Plus & Επιτυχία
15 Σεμινάριο Pinterest, Instagram & Flickr
16 Μυστικά επιτυχίας στο Digital Marketing – αποκλειστική ενότητα

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ
Πρακτικές & Εξειδικευμένες Γνώσεις & Μεθοδολογία Digital Marketing με άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα για την επίτευξη των στόχων σας.

30 ΛΕΠΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Στο τέλος κάθε σεμιναρίου αφιερώνουμε 30 λεπτά για ερωτήσεις και case studies με παραδείγματα που προέρχονται από τους συμμετέχοντες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Μέσα από την Πλατφόρμα Digital Learning έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα σεμινάρια, σε πλούσιο υλικό 500 σελίδων με απεριόριστες επαναλήψεις. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται ατομικά ή σε μικρά ευέλικτα τμήματα 8-12 ατόμων πρωί ή απόγευμα. Με τα τμήματα 8-12 ατόμων επιτυγχάνουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης και πρακτική εφαρμογή της γνώσης στα δικά σας case studies καθώς η εκπαίδευση διεξάγεται από αποκλειστικό στο digital marketing, ειδικά εκπαιδευμένο, επαγγελματία, full time, εκπαιδευτή Google Partner PREMIER. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε συνοχή στην εκπαίδευση, μεταδοτικότητα, και πλήρη, συνολική 360 ρεαλιστική & άμεση εικόνα του Digital Marketing.

Στο τέλος του σεμιναρίου παραλαμβάνετε τις αναλυτικές παρουσιάσεις της κάθε ενότητας & βεβαίωση παρακολούθησης (Certificate).

Πληροφορίες συμμετοχής

ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΩΙ - ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Τα τμήματα είναι πρωί & απόγευμα, 8-12 ατόμων, μικρά και ευέλικτα ώστε να μπορούμε να αφιερώσουμε προσωπικό χρόνο σε κάθε συμμετέχοντα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
112 ώρες

ΚΟΣΤΟΣ & ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
1350 ευρώ για 1 άτομο

  • Η εξόφληση μπορεί να γίνει σε έως 10 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας.
  • Οι τιμές είναι τελικές με απόδειξη ή τιμολόγιο.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από επιδότηση ΛΑΕΚ (0,45%).

Βίντεο παρουσίασης Σεμιναρίου

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.