ΣΒΙΕ ΚΔΒΜ2

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2103232323
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΣΒΙΕ, η πρώτη Σχολή στα Επαγγέλματα Υγείας στην Ελλάδα, εξασφαλίζει στους νέους τη σιγουριά της επαγγελματικής αποκατάστασης. Η παράδοση και η εξειδίκευση της, οι έμπειροι και καταξιωμένοι εκπαιδευτές της, οι ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της, τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια της καθώς και οι διαχρονικές συνεργασίες της με τους μεγαλύτερους Φορείς της χώρας, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία των αποφοίτων της στην αγορά εργασίας.

Στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε σε όλες τις ειδικότητες του τομέα υγείας: Μικροβιολογία, Διαιτητική, Β. Φαρμακείου, Νοσηλευτική, Ακτινολογία, Οδοντοτεχνική, Οπτική, Εργοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με τη ΣΒΙΕ για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε αντικείμενα αιχμής.

Παράλληλα, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ αντιλαμβάνεται τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς εργασίας και εγκαινιάζει μια νέα εποχή, με σύγχρονες και περιζήτητες ειδικότητες, στις νέες εγκαταστάσεις της, στην καρδιά της Αθήνας: Μαγειρική, Vegan Μαγειρική (ΚΔΒΜ), Ζαχαροπλαστική, Αισθητική, Παιδαγωγικά, Προπονητική, Διοίκηση Eπιχειρήσεων, Ναυτιλιακά, Marketing, Τουριστικά και Ξενοδοχειακά επαγγέλματα.

Περισσότεροι από 50.000 απόφοιτοι της ΣΒΙΕ στελεχώνουν τα κορυφαία ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, μαιευτήρια, διαγνωστικά εργαστήρια, κέντρα φυσικής αποκατάστασης, μονάδες διατροφής, φαρμακεία, ινστιτούτα αισθητικής, βρεφονηπιακούς σταθμούς, ξενοδοχεία,αθλητικές ομάδες αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του επαγγελματικού κόσμου στην ποιότητα και στο κύρος της Σχολής.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ υλοποιεί κάθε χρόνο, τα τελευταία 25 χρόνια, ευρωπαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαίους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς της Ευρώπης, στους οποίους οι σπουδαστές μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση. Συγκεκριμένα, η Σχολή βραβεύτηκε για το πρόγραμμα Εrasmus και τη μοναδική μαθησιακή εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές της χάρη σε αυτό στα Educational Awards.

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ
Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στον φορέα εκπαίδευσης.